Gorõ Lana läheb tuurile koos Leedu puhkpilliorkestriga Mood Sellers

Kui sa oled Eestis räppi kuulanud ja Tallinn Music Week mõnel Hip-Hop Showcase’l käinud, siis sa tead, kes või mis on Gorõ Lana. Need tüübid teevad hip-hopi siin pool piiri, vahel ka teisel pool piiri. Nad on seda teinud kaua ja nende hoog ei peatu. Kui sa sõnadest aru ei saa, siis energia, millega poisid saali pommitavad on pudeliga-pähe nakatav! Nüüd otsustas punt panna kokku tuuri koos Leedu puhkpilliorkestriga Мооd Sellers.

“Тuuri mõte tekkis Gruusias, kus võtsime koos osa ühest muusikaprojektist. Koheselt tekkis tunne, et meie muusikamaitsed ja eesmärgid klapivad väga hästi. Hiljuti naasime Leedust, kus tegime täiskoosseisus proove ja oleme valmis teile näitama midagi uut ja põnevat.”

Мооd Sellers (LT) on orkester punkareid, kellek eneseteostuseks ei piisanud tavalisest puhkpillimuusikast. Orkestrimuusika asemel mängivad nad seda, mida ise kuulavad. Kuid nad ei mängi seda kitarride, vinüülmängijate või vokaaliga nagu kõik on harjunud, vaid puhkpillidega! Nende repertuaarist võib leida helisid jazzist, new orleans second line`ist, diskost ja balkani motiividest.

Leia Gorõ Lana ja Mood Sellers endale kõige lähemast linast:

Tartu üritus
Tallinna üritus
Narva üritushooligan hamlet

 

 

 

 

Täägid: