Helikopteriga üle Tallinna: modell Ingrit, Air Jordanid ja Hooligan Hamlet

Mis on elus kõige olulisem? Ma olen selle küsimuse peale mõelnud viimasel ajal väga palju. Ilmselt on just viimasel ajal kuidagi eriti päevakorda tõusnud, et mida siis täpselt elult tahta. Kas ehitada või go with the flow? Ehitamine on ilge mure, sellepärast, et kunagi ei tea, kas ehitad õigesti. 10 aasta pärast saad aru, et vundament jumala kõver. Flow peal littimine on lihtne – seda ei saa kunagi valesti teha. Ma tean, et päris paljud minuvanused käivad semudega kalal. See on midagi, mis neile meeldib oma eluga teha. Ma käin houmboidega kaameratega trippimas. Mismoodi see sissejuhatus artikli pealkirjaga linkis? Ei linkinudki. See oli lihtsalt midagi, mida ma tahtsin oma südamelt ära saada.

 

 

See pole sul mingi low budget drooni sitt.

See on real deal! Inimesed, kaamerad, säriajad, ISOd, helikopter ja tuul. Kontakteerusime huvilendude korraldajaga Summukas, leppisime lennuaja kokku ja võtsime kaamerad kaasa. It’s that simple, bro! Tallinn mu kodu, Tallinn ajee sai fotoportfooliosse raiutud nagu ei kunagi varem. Skrrrt!

_MG_9559 _MG_9565 _MG_9568 _MG_9569 _MG_9573 _MG_9577 _MG_9578IMG_0295

 

 

Helikopter, Tallinn, Air Jordan ja Ingrit

Kuidas teha Tallinna kohal pilte nii, et keegi ei arvaks, et need on low budget drooni sitt? Lahendus vedeles meie nina ees – võta kapist kaasa kõige eksklusiivsemad ja kõvemad Air Jordan’id ja korras. See tundus natuke liiga lihtne. Mõtlesime, et võtame endaga kaasa igaks juhuks mõne ägeda tüdruku. Noh, et kui me kartma hakkame, siis on vähemalt tugev tüdruk kõrval, kelle õlal nutta. Panime Hooligan Hamleti Facebooki ja Instagrami tüdrukutele üleskutse, millele reageeriti ootamatult massiliselt. Ma ei ütle seda niisama, vaid päriselt ka saime tundidega mitmeid kümneid sooviavaldusi. Suur aitäh selle eest! It’s a blessing! Võtsime esimese julge reageerija, kelleks oli Ingrit. Helikopter, Tallinn, Air Jordan ja Ingrit – meie erakordne narratiiv bängis!

_MG_9800 IMG_0304 _MG_9765

_MG_9727

_MG_9748 IMG_0389_MG_9778 _MG_9793_MG_9797 _MG_9859IMG_0487

 

Kokkuvõttes on elukogemuste pagasis järjekordne seik, mida igaveseks mäletada. Mäletad, kui me selle helikopteriga üle Tallinna lendasime ja oma tossudest pilte tegime? Vot see, kallid lapsed, ongi vastus artikli alguses esitatud küsimusele – mis on elus oluline. Justnimelt see ongi – veeda võimalikult palju aega tehes asju, mis sulle meeldib, kuluta võimalikult vähe aega asjadele, mis sulle ei meeldi. Kui sa seda suudad, on kõik hästi. Hooligan Hamlet, beibi!

 

_MG_9687_MG_9686 _MG_9852 IMG_0529 IMG_0532

 

Modell: Ingrit Vaht @inqrtt
Fotod: @yoitsfella & @koerakari
Teamleader: G
Suur aitäh: Summukas.ee ja Margit Enno, Jalajälg