WINDY BEACH pühendas parimatele sõpradele uue muusikavideo

Püüdsin äsja uue muusikavideo välja lasknud WINDY BEACHi ehk Tuuli Ranna enne trennisaali minekut kinni ja panin ta rääkima. “Sinuga teen iga kell, kasvõi Facebooki inteka,” trükib Tuuli mulle otse jõusaali riietusruumist ja nii me seda teemegi. Loe ja saa teada, kuidas see naine nii palju jõuab ning, mida kõike oodata võib.

 

 

Tuuli figureerib bändides Vöörad, Funkfize, Söörömöö ja sihib samal ajal järjekindlalt oma sooloprojektiga peagi ilmuva EP poole. Värske “Keep your advice” on juba kolmas selle aastanumbri sees ilmunud muusikavideoga lugu ja naine lubab ka ise, et tema energia ei rauge nii pea.

Tuuli, kuidas sa nii palju jõuad?

“Kas jöuan? Endale tundub alati, et hommik läheb küll kiiresti öhtusse ja nagu midagi ei jöua ära teha. Aga eks lihtsalt ise ei pane vahepeal tähele isegi, kui palju ma tegelikult teen. Siis, kui hakkan körvalt vaatama ja näen, mis ma siis selle poole aastaga olen ära jöudnud teha, siis on tegelt hea tunne küll! Aga mul ikkagi tihti käib see möte läbi, et mötle kui hea, kui ei peaks magama. Ma jöuaks veel rohkem!”

 

Kristina Zoo

Uus lugu”Keep your advice” on valminud koostöös elektroonilise muusika duoga Jacks On Point.

“Tõesti ja nendega koostöö oli super äge! Esimest korda sain tunda sellist öiget stuudios loo meisterdamise vibe’i. Saimegi mitu korda kokku ja meisterdasime. Laulsime sisse, kuulasime, lasime settida vahepeal, saime uuesti kokku, muutsime. Lihtsalt see viimistlus protsess oli väga äge nendega.”

“Olin ammu möelnud teha koduvideo-stiilis visuaali ning mu söpruskonna Grupp12 reis Saaremaale tundus öige hetk. Videos näitan oma elu ja söpru köige puhtamas ja naturaalsemas vötmes. See valmis sõpruskonna sünnipäevaks tunnustusena, et julgeme olla täpselt need, kes me oleme, ning meeldetuletusena, et teiste arvamus polegi alati oluline. Lihtsalt ole hetkes ja naudi elu. Nagu selle loo sönad ütlevad: “We all can look, but what do you see? Well, keep your advice, we all feel differently,” ütleb Tuuli.

Videos kaasa lööv Marilyn Jurman lisab: „Leida inimesed, kellega koos sa saad olla sina ise, kartmata, et keegi sind vigadega vähem armastaks on haruldane. Minu arust “Keep your advice” toob väga ägedalt esile selle maailma vaate, mida ehk enamus otsivad – leides armastuse jäädes endaks.”

 

Kristina Zoo

Kust videote loomiseks inspiratsiooni leiad?

“Video jaoks tuleb inspiratsioon.. Hmm.. tahad tegelt ka teada? Enamasti trennis. Jooksen ja siis mul igasugu ideed ja mötted hakkavad peas keerlema ja tavaliselt siis tulevad mingid ideed, mida ma siis üritan nii hästi kui vöimalik realiseerida.”

Kas unistad veel kellegagi koostööst?

“Ikka tahaks kellegagi veel midagi teha. Muide EP’l teeb kaasa ka kahes loos Kenneth ja mulle töesti meeldib, kuidas ta sönu seab.”

“Kuna WINDY BEACH on ikkagi inglisekeelne projekt, siis Eestis ma väga ei teagi, kes veel inglise keeles räpiks. Eks olen ka välismaalt otsind kontakte. Paar tükki leidsin, aga kuidagi asjad läksid teisiti.”

 

Kristina Zoo

Kohe tuleb pidu ka! Mida oodata võib?

“Uuuuh.. no head mussi ilmselgelt ja ülihead pidu! Esiteks DJ’d: Muudu, Ula, Ron ja Aplaus. Kas sa oled neid kunagi live‘s kuulnud? Kui ei ole, siis ma lihtsalt saladuskatte all ütlen, et nad on MEGA HEAD. Jah. Ma kasutasin caps lock’i. Ma ei kasuta tihti caps lock‘i, aga nad on töesti köik head DJ’d. Ja teen ka Live oma funkbändiga Funkifize, kellega me just eile käisime stuudios ja tegime 3 täitsa oma enda esimest lugu sisse. Nii et ma olen juba selle pärast väga elevil, et saame esimest korda enda lugusid esitada.

“Igatahes, kui sulle meeldib Funk/Soul/Disco, tantsida ja hea seltskond, siis ilmselgelt sa tead, kuhu oma sammud vedada järgmine laupäev. Plaan on ikkagi teha selle pidude sari ja igakord oleks Live bänd/esineja ja järgmine on arvatavasti alles järgmisel aastal, nii et tule ise ja vöta söbrad ka kaasa!”

Kes veel kursis ei ole, siis pidu toimub 24.oktoobril klubis Sinilind.

WINDY BEACHi alt on ilmunud praeguseks kokku 3 lugu koos videotega ja novembri lõpuks loodab valmis saada oma esimese EP.

WINDY BEACH Facebook
Jacks On Point Facebook
Loo autor: Keilit Aedma @keilit
Fotod: Kristina Zoo (Made by ZOO)