Aasta 2016 kõige oodatum film Batman v Superman: Dawn of Justice.

See ei ole küll Kanye Westi toss, aga selle haip on sama kõva. Ilmselt isegi kõvem. Üks esimesi pilte, mis filmi tegijatelt interneti paisati oli Ben Affleck uue Batman’ina.

 

BenAffleckBatmanBatmobile

 

Inimesele, kes ei ole eriti Supermani ja Batmani ja muude sarnaste tegelastega kursis, tundub “Batman v Superman: Dawn of Justice” täielik nonsense, et kaks suvalist kangelast erinevatest filmidest on üksteise vastu topitud. Noh umbes selline tunne nagu kassaedu eesmärgil oleks tehtud film “Hitler VS Putin”. Reaalsuses on asi aga loogilisem ja need kaks kangelast on ajaloos mitu korda varem ka kohtunud. Miks ei võiks olla filmis näiteks Spider-Man VS Superman, ma loodan, et selle artikli lugejatele seletama ei pea. DC Comics all the way!

Batman esindab inimest, vigadega, tumedat. Superman esindab jumalikku valgust, ebamaisust. Ideaalne combo. Praeguse seisuga on minu lemmik osa selle filmi juures ametlikud postrid.

 

CC_lAchUMAAWaHc

CC_lKuRVAAALgMM

 

Ja kogu ülevaade filmist, mida meiega seni jagatud on. Kõigepealt kevadel avaldatud teaser trailer.

 

 

Fanattidele mõeldud Comic-Con trailer, mis keeras uue lehe kõikide nohikute elus.

 

 

Värskelt avaldatud esimene reaalne sneak-peak uuest Batman’ist, kelle rollis seekord Ben Affleck.

 

 

Ja trummipõrina saatel täna avaldatud kõige parem eelvaade 2016 aastal kukkuvast filmist. Ma vist olin viimati sama exited, kui tulid välja “The Dark Knight Rises” esimesed teaserid, mis olid muidugi täielik kunst omaette.