Hooligan Hamlet “Hooligan Girls” kalender 2016

Täna on aasta 2015 viimane päev. On olnud korralik sõit. Eriti silmas pidades, kust Hooligan Hamlet aasta alguses tuli ning kuhu tänaseks jõudnud oleme. Meil on väga hea meel, et unikaalsete lugejate arv on aastaga kasvanud täpselt 10 korda (!). Päriselt ka. Ja need, kes alguses olid ja täna enam ei ole, fuck em all, eksole

Mida 2015 aasta meile kokkuvõttes andis? Mida me siit kaasa võime võtta? 2015 aasta kinkis meile hulgaliselt eriti ägedaid tossude reliise, millest kirjutada. Air Jordan lükkas käima oma “remastered” suuna ja loomulikult Kanye West tegi midagi, millega on siiamaani hakkama saanud ainult Michael Jordan. 2015 kinkis Hamletile räigelt palju ägedaid projekte – meie esimene saade “Kes on J-Flowz?”, lugematu arv eriti suuri fotoshoote nagu see haige Viks Bike fotoseeria. Üheks suuremaks õnnestumiseks sellel aastal oli käik London Fashion Week’il osa 1 ja osa 2 ja osa 3. Aitasime Vaata Filmil nõu ja jõuga siia tuua ning organiseerida filmi “Straight Outta Compton” Eesti esilinastuse. Pidasime maha oma esimese sünnipäeva. Lisaks kirjeldamatult suur kogus ägedaid intervjuusid kõikide ägedate inimestega Eestist ja välismaalt.

Lisaks sellele oli 2015 aasta, millal ilmus “Legendaarne tribute snapback” by Hooligan Hamlet. Kõik mütsid leidsid endale omaniku täpselt nädala ajaga. Viimane müts osteti heategevuslikul oksjonil ürituse FOREVO raames 300€. Summa, mille annetasime MTÜ Forevo fondi. Legendaarne snapback oli meie kõige olulisem projekt sellel aastal ja meil on ääretult hea meel, et see nii positiivselt vastu võeti.

Eriti hea meel on meil Eesti hip-hopi viljakuse üle. Hooligan Hamleti DNA on kodumaine räppmuusika ja 2015 oli selles osas hea aasta. Aitasime reliisida Beebilõusta uut albumit “Resotsialiseerumine X Valge Lipp”, filmisime Metsakutsu video “Kristallid”, disainisime Põhja-Tallinna uue albumi “Regeneratsioon” ja Reketi uue albumi “Tuule tee”. Loomulikult on meil eriti hea meel Genka/Paul Oja “Kõik (Remix)” üle, mis võitis Raadio 2 Aastahitt 2015 hääletusel auhinnalise 2. koha ning lisaks ka “Aasta Uus Tulija” auhinna.

 

Hooligan Hamlet fotokalender

Ei saa sellel aastal alahinnata ka meie käimatõmmatud aktsiooni #hooligan girls in sneakers. Nähtus, mis on Instagramis korraliku frenzy majja tõmmanud. Sünnitanud palju lovereid ja heitereid. Meile tüdrukud meeldivad. Sellest inspireerituna oleme teinud Hooligan Hamletiga veel ühe viimase projekti aastasse 2015 – #hooligangirlsinsneakers kalender!

Limiteeritud koguses ja suur 320 x 480mm eriti mõnusast paksust paberist kunstiteos koosneb 12 erinevast fotost, 9 erinevast modellist ja 3 erinevast fotograafist. Lisaks on see kalender ka hea viis meeles pidada oluliste räpparite sünnipäevi nii Eestist kui välismaalt.

Kõikidel kalendrihuvilistel palume ühendust võtta yo@hooliganhamlet.com. 

Loosime välja Hooligan Hamlet 2016 kalendri! Loos toimub meie Facebookis ja on lihtsamast lihtsam. Mine loe kohe ja võida endale ilmselt Eesti Vabariigi kõige ägedam kalender, namsayn?

Võitja selgub 11.01!

_MG_7175

IMG_3487 IMG_3490

_MG_7204_MG_7157_MG_7183