Kõik olulised tossud koos ühes LEGO kollektsioonis

Sa tavaliselt ei käi tossudes, kuid sulle meeldivad tossude siluetid ja disain? Ma arvan, et me oleme leidnud ühe ideaalse variandi, kuidas mitte ilma jääda sellest ägedast maailmast. Tom Yoo on mees, kellest on saanud LEGOdest tehtud tossude sünonüüm. Just tema on see mees, kes meisterdab LEGO klotsidest tosse.

Kuigi jõulud on kohe tulemas ja sama kiirelt minemas, siis selliste kinkidega võime jõule iga päev tähistada. Kokku annab Tom Yoo välja 10 erinevat LEGO tossu, mille seast võib leida selliseid mudeleid nagu Air Jordan 6, Nike Air Yeezy 2, Nike Air MAG jpt.

See pole mingi masstoodang, vaid tõeline limited käsitöö. Lisaks tuleb iga toss custom-made karbis, mis on tehtud Jordan 3 karbi põhjal. Hinnad algavad 2000 taalast ja kallimateks mudeliteks on loomulikult Yeezy 2 ja Air MAG. Ostmine toimub väga lihtsalt viisil – kes ees, see mees. Olgugi et tossude hinnad on parajalt krõbedad, siis 10% tulust läheb kahele heategevuslikule organisatsioonile, mis aitavad kodutuid Los Angeles’e Skid Row rajoonis.

Kõiki 10 mudelit on võimalik osta Tom Yoo veebipoest.

 

lego sneakers lego sneakers lego sneakers lego sneakers lego sneakers lego sneakers lego-sneakers lego-sneakers lego-sneakers

Täägid:

comments powered by Disqus