NikeLab All Conditions Gear on tagasi!

Paljude Nike inimeste seas ka suureks uudiseks osutunud üllatus – NikeLab on tagasi oma alambrändi ACG ehk All Conditions Gear’iga! Seekord 2015 sügis/talvkollektsioon.

NikeLab ACG juured on spordiriietus, millest on tänaseks tehtud tõeline urban all-city bänger. Kollektsioon on valmistatud spetsiaalselt selleks, et sul oleks võimalik tunda ennast mugavalt ükskõik millistest tingimustes.

Olgu ilmastikuks pruudi pisarad või Eestis tavaliseks saanud jääsadu. Sa võid jalgrattaga mööda Tallinna tänavaid littida, samal ajal sadagu või pussnuge. ACG teevad eriliseks just materjalid, millest kõik riided tehtud on –  sõjaväest tuttav Gore-Tex®, Nike Tech Fleece, Nike Dri-FIT Wool. Kõik need annavad mitmekülgset kaitset erinevate ilmastikutingumuste eest.

Kui sul tekkis huvi, siis NikeLab ACG 2015 kollektsioon on riiulitel alates 3. detsembrist NikeLab online poest. Baltikumini ACG selle kollektsiooniga ei jõua.

Telefoni pervertidele veel üks hea uudis. Lisaks riidekollektsioonile on NikeLab koostöös VSCO Cam-ga välja töötanud ka uue fotofiltri. Filter, mis on tumedamate toonidega, sobib ideaalselt kaunistama sinu linnaruumi instaflicke. Filter up yo’ shit, bro! Laadi tasuta filter alla VSCO appist (ainult telefon).

Loe lähemalt NikeLAB ACG kodulehelt.

 

https://vimeo.com/nikelab/acg

nikelab acg nikelab acg nikelab acg nikelab acg nikelab acg nikelab acg

Täägid: