Viimane “Legendaarne tribute snapback” läheb heategevuslikule oksjonile üritusel “FOREVO”

Eelmisel aastal sai 10. aastaseks Eesti hip-hopi kõige olulisem album Toe Tag  “Legendaarne”. Sellega seoses läks Hooligan Hamleti pundis idanema idee pühendada Genkale, Paul Ojale ja Revole midagi, mis pööraks tähelepanu nende panusele kodumaisesse hip-hoppi veel rohkem. Midagi, mis näitaks meie tänulikkust sellele ennastsalgavale pingutusele, milleta Eesti hip-hop kultuuri suuretõenäosusega sellises formaadis täna ei eksiteerikski. Me tahame öelda, et me näeme, kuidas igal aastal sünnib nullvahenditega Eesti Hip-Hop Festival, me näeme, kuidas igal nädalal mängitakse klubides erinevatel üritustel hip-hop’i ja me näeme, kuidas noored kõigest sellest inspiratsiooni ammutavad.

Nii sündiski “Legendaarne tribute snapback” by Hooligan Hamlet. Tiraažiks mütsil on täpselt 5o. Kõik mütsid leidsid endale omaniku esimese nädalaga ja me ei saaks olla rohkem õnnelikud selle toetuse eest! Väga-väga palju soovi avaldanud huvilised jäid kahjuks limiteerituse tõttu mütsist ilma. Selle vastu on meil üks viimane abinõu.

Meil on alles veel üks müts ja sul on võimalus see endale saada.

Kõige viimane “Legendaarne Tribute Snapback” see päris viimane, kõige erilisem, 50/50 nokamüts läheb heategevuslikule oksjonile Revo mälestuskontserdil “FOREVO”, mis toimub 19. detsembril Rock Cafes. Kogu mütsi raha, iga viimase selle mütsi eest väljakäidud kopika annetab Hooligan Hamlet täielikult MTÜ FoRevo fondi. Oksjon leiab aset ürituse raames ja võimalus osta on kõigil üritusel osalejatel. Annetuse suurus FoRevo fondi on 100% oksjonil osalevate mütsiostjate kätes.

Loe lähemalt: legendaarne.hooliganhamlet.com
FoRevo koduleht: www.forevo.ee
Üritusest täpsemalt ürituse lehel

 

LEGENDAARNE_TSR-2713 LEGENDAARNE-1745 LEGENDAARNE-1757 LEGENDAARNE-1768 LEGENDAARNE-1773 LEGENDAARNE-1858