Selgusid Eesti Muusikaauhinnad 2016 nominendid

Juba traditsiooniks saanud Eesti Muusikaauhinnad gala tuleb taas. Iga-aastane kategooriate vaidlus võib alata! 142 žürii liiget on välja valinud Eesti Muusikaauhinnad 2016 nominendid. Auhindadele kandideerisid üle 180 eelmisel aastal ilmunud albumi ning üle 300 muusikavideo. Lisaks valis žürii välja aasta parimad laulud. Enim pääsesid esile Elina Born kuues kategoorias (neist kahes koos Stig Rästaga) ning Jüri Pootsmann ja Ewert and The Two Dragons viie nominatsiooniga. Veel neli artisti valiti nominentideks rohkem kui ühes kategoorias.

Võitjad kuulutatakse välja 28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas toimuval auhinnatseremoonial, millest teeb otseülekande TV3. Galaõhtut juhivad Karl-Erik Taukar ja Liis Lemsalu.

Meie jaoks oluline räpikategooria üllatusi ei too. Ilmselgelt on tegemist kolme kõige silmapaistvama hip-hop albumiga eelmisest aastast. Nõus või pigem mitte? Põnev fakt on aga see, et kõigi kolme albumi visuaalne kommunikatsioon ja disain on Hooligan Hamleti tiimi poolt välja töötatud. Meie hoiame kõikidele oma homeboydele pöialt! Lisaks leiame elektroonilise muusika kategooriast Paul Oja ja Avoid Dave’i! Elagu! Elagu! Elagu!

Aasta Hip-Hop/Rap/R’n’B album

Beebilõust – Resotsialiseerumine X Valge Lipp
Põhja-Tallinn – Regeneratsioon
Reket – Tuule tee

Aasta Elektroonikaalbum

Avoid Dave – Insert Title
Mord Fustang – 9999 in 1
Paul Oja – Superuntitled

Vaata kogu nominentide nimekirja EMA kodulehelt.

comments powered by Disqus