Drake toob meile musta värvi Air Jordan 10 OVO

Aeg tagasi, kui Jordan Brand teatas uhkelt oma uueks koostööpartneriks Drake’i, siis olin pehmelt öeldes kahtleval seisukohal. Täna saan öelda, et olen liiga pisike, et selliseid suuri lükkeid mõista. Nad teadsid ette, et paari aasta pärast on Drake saanud number 1 räppari nominendiks. Kahe gigandi värske koostöö on kohal – must Air Jordan 10 OVO.

Eelmisel aastal ilmus Jordan’i ja Drake’i koostöös valge Air Jordan 10 OVO. See korralikult haibitud reliis ei valmistanud pettumust. Täna kõigub selle tossu järelturu väärtus kenasti 1000€ ringis. Performace toss sai lifestyle tossu treatment‘i ja transformeerus stiilseks kuldsete disainielementidega tänavajalatsiks. Drake’i crew OVO kuldne öökull keeras streetcred‘i põhja ja järjekordne ihaldatud toss kadus poeriiulitelt sekunditega.

air jordan 10 ovo white

Mõnda aega on sahistatud uuest OVO reliisist. Nüüd saime kinnitust kuulujuttudele ja lekkinud fotodele, et musta värvi kuldse öökulli Jordan 10 tõepoolest ilmub ja mis oleks selleks veel parem aeg ja koht kui Drake’i kodulinnas Torontos toimuv grandioosne NBA All-Star Weekend. Uus OVO 10 näeb ilmavalgust laupäeval, 13. veebruaril, täpselt nagu see üks teine suur reliis ja võib kindel olla, et neid lihtne osta ei ole. Kogused on loomulikult väikesed ja nõudlus ülimalt suur.

Nike Air Jordan 10 Retro x OVO

Värv: Must/Must-Metallik Kuldne
Tootekood: 819955-030
Hind: 225$

Air Jordan 10 OVO Air-Jordan-10-OVO-2 Air-Jordan-10-OVO-8 Air-Jordan-10-OVO-9 Air-Jordan-10-OVO-10 Air-Jordan-10-OVO-11 Air-Jordan-10-OVO-6