H&M ja M.I.A päästavad üheskoos maailma

See, kui keskkonnasõbralik H&M üldises plaanis on, jääb iga ühe enda otsustada, aga tegemist on esimese moebrändiga, kes alustas riiete kogumist keskkonna säästmise eesmärgil. Nüüd tutvustab H&M M.I.A’ga koostöös valminud World Recycle Weeki raames uut kampaanialugu ja muusikavideot.

M.I.A kirjutas teadlikkuse tõstmiseks eksklusiivselt H&M’i ja World Recycle Weeki kampaania tarbeks loo “Rewear it” ning kui pagulasteskriisist pajatav “Borders” on juba läbi ja lõhki ära kuulatud, siis siit tuleb uus hitihoiatus.

Muusikavideos esineb lauljanna seltskonnaga, kelle seast võid ära tunda mitmeid arvamusliidreid ja inspireerivaid inimesi üle kogu maailma: tugeva isikliku stiili ning suhtumisega muusikud, tantsijad, koomikud ning inimesed, kelle kireks on keskkonna- ning sotsiaalse jätkusuutlikkuse teemad.

M.I.A on üks H&Mi taaskasutust propageeriva algatuse World Recycle Weeki juhtfiguure ning valminud on verivärske video, mis loodud inspireerima sind oma vanu ning seisma jäänud rõivaid ringlusesse saatma (teame küll, sul vedeleb neid hunnikute viisi ja seni kuni sa ise või su ema või pruut ei sunni sind sahtleid sorteerima, vedelevad need seal veel pikka aega).

,,World Recycle Weeki põhieesmärgiks on pöörata tähelepanu rahvusvahelisele liikumisele ning olulistele keskkonnateemadele nagu näiteks prügimäed,” räägib M.I.A ise.

World Recycle Weeki kampaania eesmärgiks on koguda üle kogu maailma kokku 1000 tonni vanu tekstiile ning nii võid sinagi 18.-24. aprillini olla osa ülemaailmsest keskkonda säästvast megaaktsioonist, sest tegemist on ühe mahukama keskkonnaalase projektiga, mille H&M on ette võtnud. Kuidas sellest osa võtta? Lihtne, vii oma vanad riided H&Mi!

Loe lähemalt H&M’i kodulehelt.

Vaata aktsiooni tarbeks valminud videot.

Toimetanud: Keilit Aedma

Täägid: