Jõhkrad Air Jordan reliisid sellel nädalavahetusel

Air Jordan 4 Premium “Pinnacle”

Õues on ketsi ilm! Wuhu! Seda olen oodanud. Air Jordan on selleks nädalavahetuseks valmis sättinud paar väga asjalikku reliisi. Esimene nendest eriti luksuslikuks tuunitud Air Jordan 4 Premium “Pinnacle” (või mõnes kohas ka “Pony Tail” ilmselgetel põhjustel). Eriti premiumiks teeb ketsi loomulikult hind. Dollarites jääb tossu hind 400$ kanti ja eurodes võib eeldada täpselt sama numbrit. All-black kroko nahk on nii pimp, et isegi Snoop Dogg jääb varju. Selle tossuga on suhteliselt kindel, et keegi sulle tänaval vastu ei jaluta. Kui sa just L.A. Flight Club’i ukse ees oma vaba aega ei veeda. Kets on saadaval veebipoodides üle Euroopa juba 9. aprillil.

Värv: Black/Sail
Tootekood: 819139-010
Ilmumiskuupäev: 09.02.2016
Hind: 400$
Fotod: Sneaker Politics

 

Air_Jordan_4_Pinnacle_Sneaker_POlitics_Hypebeast_1 Air_Jordan_4_Pinnacle_Sneaker_POlitics_Hypebeast_3 Air_Jordan_4_Pinnacle_Sneaker_POlitics_Hypebeast_6 Air_Jordan_4_Pinnacle_Sneaker_POlitics_Hypebeast_7 Air_Jordan_4_Pinnacle_Sneaker_POlitics_Hypebeast_8 Air_Jordan_4_Pinnacle_Sneaker_POlitics_Hypebeast_9

 

Air Jordan 5 Low GG “Metallic Silver”

Madal Air Jordan 5 ei ole kõige hinnatum mudeli suund, aga see konkreetne reliis on heaven sent. Eriti hea värvilahendusega mudel tuleb “laste suurustes”, mis tähendab tegelikult seda, et see tuleb ilusate tüdrukute suurustes. Hind 120$ ja kets maandub samuti 9. aprillil. Kõik väiksemate jalgadega Air Jordani fännid, see on teile.

Värv: White/White-Metallic Silver-Black
Tootekood: 819172-122
Ilmumiskuupäev: 09.04.2016
Hind: 120$
Fotod: Solebox Berlin

 

air jordan 5 low air jordan 5 low air jordan 5 low

 

Air Jordan 10 “Pariis”

Kui sa magasid maha eepilise “OVO” reliisi, siis siin on sinu võimalus. “Paris” on osa Air Jordan “City Pack” kollektsioonist, kuhu kuuluvad varasemad reliisid Air Jordan 10 “Chicago” ja “New York”. Erinevalt kahest eelnevast, on kõnealune reliis saadaval Euroopas. Number 75 tossu küljel sümboliseerib Pariisi suunakoodi. Kes oleks osanud arvata, et lilla värv näeb Jordanite peal nii hea välja? Kets kukub samamoodi 9. aprillil ja on saadaval loomulikult limiteeritud kogustes ainult Euroopas.

Värv: Black/Fierce Purple-Black
Tootekood: 310805-018
Ilmumiskuupäev: 09.04.2016

 

AIR-JORDAN-10-PARIS

 

Täägid: