Jüri Pootsmann: tahan keskenduda rohkem enda kirjutatud muusikale

Miljoniküsimus: “Kuule, kust saab Eestis ägedaid tosse?” Parim valik ketse on (oh üllatust) Sportlandis! Võtsime maailma kõige kuulsama eestlase praegu ja käisime temaga Sportlandis tosse valimas.

Esitasime Jüri Pootsmannile mõned küsimused (keri allapoole!) ning valisime koos talle välja halli ja beežiga keskmisest eksklusiivsema mudeli Adidas Tubular X. Kas need mitte naaatukenegi ei meenuta sulle Kanye adidaseid? Uudispomm on see, et need on saadaval Kristiine Sportlandis!

 

ELSPOHH_JÜRI-0066

 

 

Sa oled üks viimase aja aktiivsemaid Eesti artiste. Andsid välja EP, raamatu, mitmeid singleid ja muusikavideod. Kas see toimus planeeritult või lihtsalt läks nii?

Eks sellised asjad ikka tulevad planeeritult. Kuigi antud juhul väga palju häid asju juhtus ka orgaaniliselt! Võin öelda, et palju lahedaid asju on muide veel planeeritud.

 

ELSPOHH_JÜRI-0082 ELSPOHH_JÜRI-0093 ELSPOHH_JÜRI-0121

 

Oled nii mitu singlit välja andnud, kas on oodata ka täispikka albumit?

Täispikk album on ka üks nendest asjadest, mis on plaanis teha veel sellel aastal! Kindlasti jätkame uute ja värskete sound’idega ja ka eesti keeles laulmisega.

 

ELSPOHH_JÜRI-0048ELSPOHH_JÜRI-0116 ELSPOHH_JÜRI-0152

 

Uus album on short-term eesmärk, aga kus sa näed ennast viie aasta pärast?

See on päris pikk periood. Aeg on näidanud, et aastaga võib palju muutuda ja kindlasti ei taha ma midagi ära sõnuda, aga soovin kindlasti muusika juurde jääda. Suuremat tähelepanu tahaks pöörata just enda kirjutatud muusikale.

Mini-intervjuu: @an1000
Fotod: @yoitsefella

Lokatsioon: Kultuurikatel
Tossud: Sportland Kristiine