Kobe Bryant ei olnud nõus signeerima tiimikaaslase Nick Young’i tosse ja viskas need prügikasti

Sest, need olid adidased.

Karjääri suure paugua lõpetanud Kobe Bryant’i tiimikaaslane, noor ja keskmisest ülbem Los Angeles Lakers’i korvpallur Nick Young palus ka oma tossudele legendi lahkumismängu järel autogrammi. Kobe ei olnud nõus tosse signeerima ja vähe sellest, viskas need ka prügikasti. Awww such a Kobe thing to do! Põhjus lihtne – pealaest jalatallani Nike usku Kobe ei tahtnud joonistada pealaest jalatallani adidase usku Nick Youngi adidastele oma allkirja. Kuuldavasti olevat Kobe käskinud Youngil endale Nike’d organiseerida kui soovib signatuuri saada.

 

Omakorda põnevamaks teeb signeerimisest keeldumise fakt, et Kobe on oma farewell tuuril väga aktiivselt tosse signeerinud. Kõik, kellel on olnud julgust seda paluda, on autogrammi saanud. Nende hulgas paljud korvpallurid nagu Lebron James, Kevin Durant, Tony Allen jne, kui ka fännid, kellel on võimalus avanenud.

 

kobe-bryant-gives-lebron-james-sneakers_o2dxl4

 

Nike kinkis Kobe lahkumismängul 20-le õnnelikule pealtvaatajale kõigest paar tundi enne mängu reliisitud Nike Kobe 11 “Fade To Black” ketsid. Nick Young, kes on vist ainsa korvpallurina maailmas adidas Originals Yeezy Boost 750-tes reaalselt NBAs platsi peal mänginud, oleks võibolla pidanud lihtsalt mängu mõnest tagumisest reast vaatama ja oleks kogu probleem olemata.

 

nike kobe 11

Täägid: