Simple Session Saku Suurhallis – seekord peab kindlalt minema!

Ma igal aastal luban endale, et ma lähen. Seekord ma lähen päriselt. Eesti üks suurimaid kordaminekuid peale iseseisvaks saamist – ekstreemspordifestival Simple Session – tuleb jälle! 30. aprill – 1. mai ja tagasi Saku Suurhallis, kaasas kõik maailma suurimad nimed.

Oh kallis Simple Session, kuidas ma olen sind igatsenud! Mingil põhjusel mäletan nii hästi, kuidas Tartus linna sissesõidu ääres skatepark‘is madalas päikeses rula finaali kõrval aega veetsime. Mu pinginaaber võttis elus esimest korda rula võistlusest osa. Mäletan, et tal läks täitsa hästi. Chalice oli just räpparina nimeks tõusnud ja minu parim sõber May (Big Mora) oli päev otsa ramp’i äärte peale aerosooliga rebaseid joonistanud. Hiphop mängis ja me olime Simple Sessionil. Ma ei ole kindel, kas see oli ürituse nimi ka sellel ajal, aga ma olen kindel, et see oli üks ägedamaid nädalavahetusi minu lapsepõlves. Olin siis 13 aastane ja olin vanemate teadmata sõpradega bussiga Tartusse tulnud. Fuckin’ badass!

 

24038993160_78426de799_k

 

Viimane kord, kui ma 2006. aastal Simple Sessionil käisin, tegi minust no ma ei liialda, kui ma ütlen, et 5 m kaugusel (okei ma liialdan, tegelt oli ikka natuke kaugemal) minu selle aegne iidol Ryan Nyquist back-flip‘i. Ma karjusin nagu ma oleksin just NBA playoff‘ide 7. mängu võitnud. See emotsioon oli jõhker! Ma oleksin selle emotsiooni eest nõus maksma ükskõik milliseid summasid. Ja mul isegi ei olnud mingeid summasid. Ma teadsin sellel hetkel, et ma ei näe sellist asja oma silmaga enam mitte kunagi ja mul oli õigus.

 

simple session

 

Minu jaoks on siiamaani kuidagi hoomamatu kõik see, kuidas sellest kodusest Tartu skatepark‘i üritusest on sirgunud maailma levelil asi. Selliseid asjad nagu ei juhtu meiega siin kandis. Paar Eesti kutti oskasid kokku panna midagi sellist, mida maailmas ei suudeta järgi teha. Üritus, mida ülistavad kõige-kõige-kõige kõvemad mehed ja naised in-the-game! See on meie enda made in Estonia Simple Session. See on asi, mida peab nägema oma silmaga!

 

simple session

 

Session nädalavahetus lägs go!

SS16 võtab üle kogu Tallinna juba 29. aprillil, kui algavad soojendussessioonid sõitjatele ja warm-up pidu klubis Hollywood. Üritusel astuvad üles: Winny Puhh, Top Billin Soundsystem (Sir Nenis & Dj Flipperi) ja Dj Critikal. Täpsem info Facebookis.

30. aprillil kell 11.00 lähevad lahti kvalifikatsioonisõidud ja küte kestab õhtuni välja. Edasi Simple Session Club Nite klubis Cathouse, kus astuvad üles Blabbermouf (NL), Tommy Cash, Dj Mamania ja Dr. Philgood.

1.mail läheb alates kella 11.00-st tulevad järjest kõik finaalid ja selguvad võitjad. Kella 21-22 paiku on kõik selge ja võib südamerahus legendaarsele Simple Session Afterpartyle ümber kolida klubisse Hollywood, kus on üles rivistatud jõhker hunnik teada-tuntud DJ-sid: Kristopher Luigend, Dj Flipperi, Paul Oja, Dr.Philgood, Quest, MVP jnejnejne.

Sellel aastale elame Hooligan Hamleti famiga Simple Sessionile täie poweriga kaasa. Hoia meie ajakirja Facebookil ja Instagramil silm peal ja kohtume Saku Suurhallis 30. aprillil!

Tekst: Rainer Olbri
Fotod: Annija Dunaya

Simple Session koduleht
Simple Session Facebook
Simple Session Instagram