UK hiphop on draakon ja see on draakoni pea – Stormzy “Scary”

Stormzy on UK üks kurjemaid MC-sid, kes andis just välja muusikavideo oma uuele loole “Scary”. UK neelab maailma hiphop’i alla ja Stormzy võtab esimese suurema ampsu.

Pole mingi saladus, et UK hiphop on maailma mastaabis viimastel aastatel kõvasti pead tõstnud. Maailma number 1 räppar Drake on ju mitu korda üllatusena lavale tassinud UK’s finest‘i Skepta, mis on keeranud paljude silmad just selle Euroopa riigi suunas. Maailma mood võtab järjest suuremat ampsu just UK tänavakultuurist, suured brändid nagu adidas ja Nike on laine harjal ja selle kõigega sünkroonis tiksuvad muhedalt kaasa kõik kõvemad räpparid praeguses UK hiphopis.

 

 

Üks põhimeestest, kes selles kontekstis igal pool välja hüppab, on Stormzy. Viimasel ajal suuri laineid lainetanud, palju kõneainet pakkunud ja kõige olulisem – jõhkra hulga väga korralikku muusikat välja andnud, on Stormzy talk of the town. Siin on tema kõige uuem träkk “Scary”, mille on produtseerinud Sir Spyro.

 

Stormzy astub üles Helsingis toimuval Flow Festivalil 12-14. augustil. Stormzy on reedese päeva üks artistidest. Lisks Stormzyle astub reedel üles ka näiteks Lil B.

Täägid: