Hooliganid Stockholmis koos Pentax 645Z kaameraga

Kui keegi juhuslikult ei märganud Stockholmi #läbiklaasi seeriaid, mille volle oli kokku päris palju, siis lühike backstory on järgmine. TLN – Stockholm – TLN kestis kokku 5 päeva ning terve selle aja vajutasime päästikuid. Minu päästik kuulus Pentax 645Z kaamerale.

 

Läbi D-terminali laevale me läksime, seigeldes keelumärkide ning turistitsoonide vahel, et Stockholm kiiremini meieni jõuaks. Kuna möödas oli enam kui 5 kuud sellest, kui viimati 645Z’ga Piusal houmidega shoot’imas käisin, oli sära silmis ning näpud aktiivsed, et saan jälle seda amazing kaamerat kasutada. Traditsioonilise laevaprogrammiga me kaasa ei läinud, jäime asjalikuks ning valmistusime #läbiklaasi postitusteks, sorri.

Stockholmis ööbisime pöörfis korteris sadama kõrval, millest sai meie camp järgnevateks päevadeks. Õige vibe‘i tagas väga mõnus Marshalli kõlar, mis mängis pidevalt. Aitäh Birgitile host’imise ning kiire best of Stockholm tuuri eest! Kõhutunde või kirjapildi järgi valisime metroopeatuseid kuhu sõita, et sealt edasi explore’ida. Päevad olid tänu sellele spontaansed ning visuaalselt värsked, mis hoidsid meid inspireerituna – seda peegeldab ilmselt ka 6 #läbiklaasi seeriat. Number 6 tähendas meie jaoks kokku 30km kõndimist. Selle tervisliku vahemaa sisse jäid erinevad kunstimuuseumid, mõnusa mojo’ga kesklinn, HappySocks’i HQ, kahekorruseline adidase pood ning Mustamäge meenutav Stockholmi ääreala.

Stockholmist sai palju head materjali, 69GB jagu, kui täpne olla. Tore oli. Järgmine kord lähme autoga Rootsit avastama tho. Skrolli alla, et näha parimaid – Pentax 645Z + 55mm f2,8.

 

Aitäh Pentax. Aitäh Photopoint.

0,5
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Tekst: @zilverr
Fotod: @zilverr & @an1000
comments powered by Disqus