Karhu toob tagasi omapärase paelte süsteemi

Kui Eestis oleks natukenegi tõelisi sneakerhead‘e, mitte neid hypehyphype adidas Nike adidas pärdikuid nagu meie siin, oleks suuremate linnade tänavad siin riigis üle ujutatud inimestest Karhu tossudes. Karhu is the shiet!

Oleme Hamletis Karhu teemat põgusalt puudutanud. See reliis oli muidugi ka hingematvalt ilus. Karhu on jõudnud järjekordse märkimisväärse reliisini, milleks on Karhu Synchron Classic OG pakk. Kets on jäänud suuresti truuks oma 90-ndate juurtele. Pisikesed muudatused materjalides muidugi – sünteetiline pealis on välja vahetatud premium seanahaga. Detailid ja tossu olemus selle kaasaajastamise käigus kadunud ei ole. Esiletõstmist väärib loomulikult Synchronile omane paelte süsteem, mille Karhu uuesti tagasi toob. Stiilne ja funktsionaalne featuur.

Ketsi ametlik reliisi kuupäev on 12. mai. Kuni see ilmub, tutvu ülejäänud Karhu valikuga Footpatrol’i veebipoes.

 

Karhu-Synchron-Classic-OG-Pack-2 Karhu-Synchron-Classic-OG-Pack-3 Karhu-Synchron-Classic-OG-Pack-4 Karhu-Synchron-Classic-OG-Pack-5 Karhu-Synchron-Classic-OG-Pack-6 Karhu-Synchron-Classic-OG-Pack-7 Karhu-Synchron-Classic-OG-Pack-9 Karhu-Synchron-Classic-OG-Pack

Täägid: