Kümnes Eesti Hiphop Festival kuulutas välja esimesed artistid

Eesti Hiphop Festival toimub 12.-13. augustil Elvas ning saab sellel aastal juba 1o aastaseks. Juubeliaasta toob Elvasse kõik Eesti suurimad nimed ja kindlasti palju üllatusi. Avaldati selle aastane visuaalne identiteet ning 10 esimest artisti.

Hooligan Hamlet on tore ajakiri, aga suurema osa ajast oleme me siiski loovkollektiiv. Meil on hea meel teatada, et kolmandat aastat järjest vastutame suurima kodumaise hiphop ürituse Eesti Hiphop Festival visuaalse kommunikatsiooni eest meie.

Hooligan Hamlet on Eesti Hiphop Festivaliga koostööd teinud nüüdseks juba 3. aastat järjest. Sellel aastal räägib visuaal pika ja lohiseva loo Eesti hiphopi ühtsusest. Eestlasetele omaselt oleme siin palju tülis, aga oleme koos. Oleme tihti agressiivsed ja kurjad, aga oleme koos. Need lood on peidetud tükkideks hakitud artistide nägude ja must-punane-valge värvi combo sisse. Logosse on ära peidetud ka vana hea rooma 10 ehk X. Ei need ei ole kurikad, need ei ole ka söögipulgad. See on X ehk 10. That simple, bro!

Esimesed 10 artisti on avalikustatud ja meil on nimed. Juba esimese uudisega näeme suurt erinevust võrreldes eelmise aastaga. Nimelt on line-up‘is taas näha nime Suur Papa alias Arop ning Genka ja Põhjamaade Hirmu hull combo 12 Eek Monkeys! Kindlasti on juubeliaasta puhul üllatusi tulemas veel! Hoia silm lahti ja nippel kikkis.

Täpsem info ürituse ja piletite kohta ürituse lehel
Eesti Hiphop Festival Facebookis

ehhf

 

REKET – hetke üks kuumimaid nimesid Eesti hiphopi skenes. See mees räägib armastusest nii nagu keegi teine pole kunagi enne teinud.

BEEBILÕUST – ühes käes Valge Lipp ja teises käes Must Lipp on teinud Beebilõustast viimase aja produktiivseima hiphop artisti Eestis. Mees on võtnud endale südame asjaks viia läbi suurem hiphop revolutsioon.

GENKA/PAUL OJA – mehed, kelle haare on suurim, täites saalid inimestega igas võimalikus Eesti nurgas ja tuues inimesteni alati positiivse live-kogemuse.

SUUR PAPA alias AROP – mees, kes jättis eelmise EHHF’i vahele on tagasi! Teame, et tema riimid ei lõppe kunagi, olgu need siis eesti- või inglisekeelsed.

TOMMY CASH – ehk kõige globaalsem Eesti räppstaar, kes hetkel valmistamas oma uut albumit ja, kes oskab oma livedel lisaks muusikale anda alati mingisuguse lisaboonuse.

OKYM – bassisemat hiphopi! Meeletu kalamburistika, flow ja Saare murrak teevad Okym’ist ühe ägedaima Eesti räppari üldse. Alati kohal ja alati 5+!

GORÕ LANA – Gorõ Lana kannab tagatubades parima hiphop grupi tiitlit ja teeb seda auga. Loodame, et mehed on EHHFiks ehk ka uut materjali teinud, sest viimasest üllitisest “Mesi” on vist juba liiga palju aega juba mööda läinud.

12 EEK MONKEYS – Põhjamaade Hirmu ja Genka ühisprojekt, mis lindistas oma esimesed demod sisse 8 aastat tagasi. Miks nad nüüd EHHFil üles astuvad? Eks saame teada.

HVNS – suure sööstuga Eesti hiphop skenesse slämdunkkinud noor ambitsioonikas artist, kes paar aastat mõtteid ja jõudu kogunud ning on nüüd tagasi.

5MIINUST – salapärane Võsu pätikamp, kes õrritanud meid lõbusate demodega, on Elvas kohal. Naljakat hiphopi on alati vahva kuulata eriti suurtematel üritustel nagu selleks on EHHF.

 

 

Täägid: