Metsakutsu näitab uues Beats By Dre klipis, kuidas tema muusika valmib

IM Arvutid on Apple ametlik edasimüüja ning sealt loogiliselt võttes ka Dr. Dre alustatud ja Apple’ile maha müüdud kõrvaklapi- ja kaasaskantavate kõlarite brändi Beats By Dre kodu siinpool Läänemerd. Beatsi Baltikumi esindajate poolt käima lükatud kampaania “Minu inspiratsioon” üheks peategelaseks on valitud Metsakutsu.

Kampaania “Minu inspiratsioon” räägib sellest, kuidas erinevad loomeinimesed oma loomingu jaoks inspiratsiooni leiavad ja kui suurt rolli mängib parimate taieste valmimisel kvaliteetne muusika. Beatsi toodete eripäraks loetakse just eriliselt heaks timmitud saundi igapäevastele muusikakuulajatele. Helid on keeratud nii ilusaks, et kohati mõni professionaalne muusikategija krimpsutab nina, et Beatsi klappidest mängitav muusika kvaliteet nö “valetab” lood paremaks. Just see sama eriliselt hea saund on asi, millega Beats on maailmas inimeste südamed võitnud.

Kampaania klipis on näha, kuidas Metsakutsu sõnade kirjutamiseks inspiratsiooni ammutab, kus sõnu kirjutamas käib, kuidas töö stuudios välja näeb ning, kuidas toimub värskelt stuudios sisse tehtud loo kvaliteedikontroll sõprade keskel. Video klipp ning fotod on valminud Hooligan Hamleti loovmeeskonna käe all.

Kõige paremat Beats By Dre manti leiad Tallinnas Solarise keskuse IM Arvutite müügisalongis, Kristiine keskuse iDeal müügisalongis ja Endla tänava IM Arvutid esinduses ning Tartus Lõunakeskuse iDeal müügisalongis.