Uus Eesti räpi supergrupp KÕIK BOYZ astub üles Õllesummeril

Mäletate meie ennustust oodatumate räpialbumite teemal selleks aastaks? BOOM! Siin nad on! Eesti räpi dreamteam! Eesti hiphopi best of! Nad tegid koos loo “Kõik”, mis vallutas südamed. Nüüd on nad tagasi ja astuvad koos üles täispika LIVEga Õllesummeril 7. juulil kell 23.00! See saab olema eepiline, see saab olema esmakordne. See on ajalugu! Tule ja tunnista midagi enneolematut. Genka, Reket, Metsakutsu, A.R.O.P alias Suur Papa, Beebilõust ja Paul Oja koos ühel laval ning see pole kõik – nendega koos astuvad üles list kuulsaid Eesti muusikuid nagu näiteks Elina Born, Ines, Teele-Viira, Robert Linna jaa nii edasi jaa nii edasi. Tulemas on palju üllatusesinejaid. Lisaks on oodata korraliku lavashowd ja toorest möllu!

Kohtume 7. juulil kell 23.00 Õllesummeril! Kõik on kohal!

 

Summer_K.Boyz_850x850px

 

Täägid:

comments powered by Disqus