WATCH_DOGS 2 lasi välja treileri, mis on stiilne af!

Eelmine Watch Dogs (või WATCH_DOGS, kuidas iganes seda täpselt kirjutatakse) lubas enne tulekut suuri asju ja siis läks ilmudes lati alt läbi. Mitte küll väga palju, ent sellegi poolest. Küll aga olid tolle videomängu müüginumbrid niivõrd suured, et teise osa tulemine oli ainult aja küsimus. Nüüd on ametlik fakt, et Watch Dogs 2 (või WATCH_DOGS 2, kuidas iganes seda täpselt kirjutatakse) tuleb! Mängu peategelane on taaskord häkker, kes häkib kõike ja kõiki, mis virtuaalses San Franciscos vähegi ringi liigub. Kui aga eelmise osa peategelane oli ülimalt mannetu ja tema karismalevelid olid pigem miinustes, siis järjeosa põhimees Marcus on lausa nii äge vend, et sai eraldi treileri, mis on nii kuradi stiilne ikka!

Vaata ise, kui ei usu!

Lisaks on võimalik suuremat pilti hoomata pisut tavapärasemast treilerist, mis on ka siin kuskil peidus. Watch Dogs 2 (või WATCH_DOGS 2, kuidas iganes seda täpselt kirjutatakse) ilmub selle aasta 15. novembril PC, PlayStation 4 ja Xbox One platvormidele.

Artikli autor:
Sten Kohlmann Twitter
Instagram @theriddimone

comments powered by Disqus