Augusti kõige olulisem film on “Suicide Squad”

Superhero filmid on sellel aastal kogu kinonduses puhta töö teinud. Ma tean inimesi, kes seda teemat absoluutselt ei salli. Ma tean ka inimest, kes selliseid inimesi ei salli (jah, mina). Traditsioonilist ja kvaliteetset superhero kraami on sellel aastal juba olnud – super hästi välja kukkunud “Captain America”  ja mitte nii hästi õnnestunud “Batman V Superman”. Oleme näinud ka värskeid tuuli ja uut lähenemist superhero zanrile – jah, jutt on “Deadpoolist“. See on korralik Marvel vs DC sõda ja DC on valmis andma korralikku punch-in-the-face-with-stupid-action-talk litrit filmi “Suicide Squad” näol.

 

 

Eriliseks teeb selle superhero filmi see, et see on tegelikult antisuperhero film. Seal filmis on kõige kurjemad pätid, kes palgatakse head tegema. Kui palju head sellest tulla saab? Spoiler alert: ilmselt mitte väga palju. Filmis näeme korraks ära ka Batman’i ja loomulikult kõige suuremat kõneainet pakub 30 Seconds To Mars’i laulja ja näitleja Jared Leto mängitud Jokeri roll. Aasta otsa õrritatud treilerite põhjal on mees viinud legendaarse karakteri täiesti uutesse kõrgustesse. Kas ta ka Heath Ledgeri mängitud Jokerile ära teeb? Kahtlen. Ootusärevust tekitab antud teema aga kindlasti.

 

SUICIDE SQUAD

 

Film on teinud monstrum promotööd – aasta jooksul on reliisitud vähemalt 3 treilerit, 4 karaktereid tutvustavat videoklippi ja hunnik telgitagust materjali. Lisaks on filmile tehtud überasjalik soundtrack, kus näeme muusikat sellistelt artistidelt nagu Skrillex, Rick Ross, Lil Wayne, Eminem, Grimes jnejne. Sellel viimase teemal tõmbamegi uudisele joone alla. Kogu ülejäänud treilerimatejali leiavad huvilised ise üles. Filmi soundtrack linnulennult viimase reliisitud treileri peal.

Film “Suitsiidisalk” on Eesti kinodes juba 5. augustist. Spetsiaalsed esilinastused toimuvad Coca-Cola Plazas juba 3. augustil. Pileteid veel on. Filmist rohkem ACME Film kodulehel.

 

 

Tekst: @koerakari