Pablo Escobar ja seriaali “Narcos” uus hooaeg tuleb septembris

Pablo Escobar Netflixi sarjas “Narcos” tuleb teise hooajaga. Hooaeg räägib esimese hooaja lõpus pooleli jäänud Escobari põgenemisest kuni tegelase surmani. Mida? No nagu sarja poster ütleb, siis ajalugu ise ongi suurim spoiler. Kõik teavad, et peategelane sureb, aga keda kotib.

 

 

Ma ei tea, kuidas teiega on, aga sellest hetkest peale, kui Netflix Eestisse laienes, on minu arvates seal vaadata olnud ainult üks asi – superhästi õnnestunud ja päris elul põhinev sari Pablo Escobari elust. Jah, ma räägin ettevõtmisest nimega “Narcos” ja selle esimesest hooajast, mida Netflixis rahuliku südamega vaadata saab. Nüüd, vahetult pärast seda, kui Escobari vend sarja eest Netflixilt 1. miljardit nõuab, on Netflix välja kuulutanud, et sarja teine hooaeg tuleb juba 2. septembril. Kas seda kohe ka Eesti account‘iga vaadata saab, selgitab aeg. Ma ei näe põhjust, miks see juhtuma ei peaks.

Kui te siiamaani sarja vaadanud ei ole, siis tehke seda kindlasti. Sari on valmistatud ebamaiselt kvaliteetselt ja seos päris eluga muudab selle hoopis teistsuguseks vaatamiseks, kui su tavaline “Jääaeg osa 62.” Guugelda iga osa lõpus netist päris pilte samade event’ide kohta ja asi muutub ikka väga reaalseks real quick, real quick.

 

Täägid: