DC Kuldrula – 5 põhjust, miks peale lennata

Sa tead, et suvi on peagi lõppemas, kui Viljandi BASH ja Lätis toimuv Ghetto Games on selleks aastaks läbi ning jäänud on Pärnus toimuv Kuldrula. Sellel aastal toetab suvepealinnas toimuvat festarit ei keegi muu kui DC.

Toome teieni viis põhjust, miks peaksite sellel nädalavahetusel võtma suuna Pärnu poole.

 

1. BMX line-up

Nädalavahetusel võib leida BMX võistluse nimekirjast selliseid ägedaid nimesid nagu Andres Lainevool, ta noorem vend Martti Lainevool, OnWheelsi sõitja Talis Viirpalu ning välismaa kutid Scott Hamlin ja David Budko. Andres Lainevool on suutnud end tänu oma tehnilistele trikkidele ja wow faktorile Eesti BMX skenes legendistaatusesse kirjutada ja see ei ole olnud lihtne. Andres on mees, kes paneb enamik Eesti võistlustest kinni ja kindlasti soovib ka Kuldrulal kõrgklassi näidata.

Välismaalt tuleb UK sõitja Scott Hamlin, kes kavatseb Pärnu rahva käima tõmmata oma ägeda show ja sõidustiiliga. Lisaks näeb võistlusel Vilniusest pärit David Budkot, kelle leivanumbriks saavad olema tehniliselt rasked ja stiilsed trikid.

Võistluse käigus võib leida endale nii mõnegi lemmiku!

BMX 4

BMX 3

 

1. Suvepealinn

Kui Weekend Festival ei meelitanud sind Pärnusse, siis Kuldrula vibe, äge võistlus ja ilus ilm (fingers crossed) suvepealinnas on just see kombinatsioon, mis võiks sind veenda. Kui ööbimine ei ole veel paigas, siis äkki soovid oma peoeelsed õhtud veeta mõnes Pärnu spas, kus saab nautida erinevaid tervisele kasulikke protseduure, et peol käik ei oleks liigne patt. Sign me up! Kes pole sel suvel veel SUPima minna jõudnud, siis Pärnus avaneb see võimalus, sest seal saab, kas üksi või instruktoriga, merele sõitma minna. Kindlasti üks väga mõnus tegevus tervele squad‘ile.

suvevaib

 

3. Le partey

Kui suvel üldse kuskil pidu panna, siis suvepealinn Pärnu on ju selleks parim variant! Kohalikud väidavad, et just Pärnus on kõige paremad peod ning plaanivad Kuldrula raames ka oma sõnade eest sesista – Kuldrula soojendas end üles juba eile õhtul, kui päikeseloojangu lounge’is andis hagu üks Pärnu legemaid duosid Hot ‘n’ Handsome. Retsiks läheb kätte aga täna, kui suvepealinna kuldseim klubi hostib koosseisu nimega EPODWERK. Epodwerk on bänd, mille muusika on combo electro‘st, dnb’st, bassist ja dubstebist. Lisaks kitarrid, live-trummid ja äge vokaal. Kõlab nagu energiat antakse seal publikule rohkem kui Eesti Energia suvepäevade afterpartyl. Oodata on ka korralikku valgus-show’d. Nagu bändi enda moto ütleb: ‘’Let’s turn this fucking place into a dance riot!’’ Pane õhtul vähe vanem kets jalga ja lenda peale.

pidu

 

4. Be part of the history and contribute to the future

Kuldrula on üks Baltikumi vanimaid tänavaspordivõistlusi. Nimelt toimus esimene Kuldrula juba 36 aastat tagasi Pärnu silla all ning rulaslaalomis ja hippie jump’is võistlesid algul vaid skeiterid. Neli aastat järjest peeti võistlust just sellisel kujul. Täna, kümneid aastaid hiljem, toimub võistlus juba koos BMXi, inline rullikate ja tõuksiga.

Eelmisel aastal kirjutasime sellest, kui kaugele Kuldrula ajalugu ulatub. Sel aastal on aga eriti eksklusiivne võimalus antud põngerjatele, kel on võimalus oma nimi Kuldrula ajalukku kirjutada. Koos hea sõbra Strideri abiga korraldatakse rattavõistlus eriti noortele BMXi sõitjatele. Muret tunda ei tasu, sest kõik on väga turvaline ning varustuski on kohapeal tasuta kasutamiseks olemas. Korjake nüüd kõik oma väikesed sugulased kokku ja võistlustulle! Kellel rohkem lapsi, sellel ju suurem võiduvõimalus.

väike OG

5. Ilusad inimesed

Sellel nädalavahetusel silmailust puudu ei jää, sest seda saab näha nii stiilsete trikkide kui ka ilusate poiste ja tüdrukute näol. Ula-la-la!

grlz2

 

Uuri ürituse kohta lähemalt Kuldrula kodulehelt.
Vaata ka Facebookist!

Fotod: Kuldrula

Täägid: