#LÄBIKLAASI: We Run TLN ja Getter Jaani by Oliver Moosus

9. septembril toimub Tallinnas, Vabaduse Väljakul Nike Noortejooks või siis nagu tänavatel seda nimetatakse: We Run TLN. See on äge üritus, kus saab muusikat, tantsu, moodi ja kõike seda seob armastus jõukohase jooksmise vastu. Tuntud moefotograaf ja Hooligani hea sõber Oliver Moosus võttis ette ja pildistas fotoseeriad moe ning muusikaga seotud inimestest, kelle jaoks jooksmine on südamelähedane. Oleme juba rääkinud Liisa Leetma ja Metsakutsuga ning nüüd on kord Eesti rahva lemmiklauljatari käes – Getter Jaani öövribadi!

 

NikeXrun-00652

 

Mis on parim osa jooksmise juures?

Vabadus! Sa oled täiesti omas maailmas ja ei kuule peale puude sahina, jooksusammude ja tuulevihina mitte midagi.

 

Mis on su lemmikmuusika, mille saatel sammud jooksurajale sead?

On hetki, kus klappidest kostub vaid R’n’B ja hiphop ja see omakorda annab mõnusalt palju energiat jooksule juurde. Ja on ka hetki, kus ei kuulagi klappidest muusikat. Metsa enda heli on väga kaunis ja vahel vajab hing just seda!

 

NikeXrun-00566

NikeXrun-01063

 

Kuhu su mõtted joostes tavaliselt rändavad?

Joostes meenuvad alati ilusad hetked elust, mis toovad naeratuse näole. Nii ma siis jooksen ja muigan/naeratan omaette.

 

Kirjelda enda ideaalset jooksurada.

Armastan metsavahel jooksmas käia! Värske õhk, puud, linnulaul… need kõik panevad mind end hästi tundma. Armastan ka vihmaga väljas jooksmas käia.

 

NikeXrun-00913 NikeXrun-00798

 

Nagu me kõik teame, siis päevad ei ole vennad. Ühel päeval oled energiast pakatav ja lausa tuiskad jooksurajale ja teisel ei suuda varbaidki teki alt välja ajada. Kuidas sa end motiveerid nendel nö “halbadel hetkedel”?

Eks selliseid päevi tuleb ikka ette, aga kohe kui mõtlen sellele, kui hea enesetunde annab mulle metsas jooksmine või rõdul trenni tegemine (Nike+Training Club) app‘i abil, samal ajal kui taevas on sinine ja päike paistab, hüppavad jalad otse tossude sisse (Nike Lunarepic flyknit iD) ja sean sammud kohta, kus saan meeletult palju energiat terveks päevaks.
Unistage suurelt ja andke endast parim, et teie unistused täituksid! Teekond võib olla küll raske, aga kui sa midagi väga tahad saavutada, siis kõik pingutused ja töö, mida sa selle nimel teed, on seda väärt!

 

Ole valmis! WE RUN TALLINN 5K. 9. september 2016 
Pane ennast jooksule kirja kodulehel: www.weruntln.ee