Sneaker Hamlet: meie ketsituru valik august 2016

Paljud meie lugejad on kursis, et lõime mõni aeg tagasi kinnise Facebooki grupi Sneaker Hamlet, kus Eesti ketsipead saavad osta, müüa ja vahetada tosse, rääkida tossu juttu ja jagada kõike põnevat, mis seotud ketsindusega. Kõigest paari nädalaga kogunes gruppi juba üle 500 inimese ning mitmed tossud on endale uued omanikud juba leidnud. Ka praegu on müügis väga korralik hulk väga korralikku heat’i. Teeme väikese ülevaate, mis Sneaker Hamletis hetkel müügis on. See on kõigest väike osa ligi 50st kuulutusest. Kui sul tekkis tossude vastu huvi, siis otsi Facebookist üles grupp “Sneaker Hamlet” ja astu sisse.

 

Air Jordan 6 Retro “Carmine” 2014

air-jordan-6-retro-carmine-1

 

Suurus: US9/EUR 42.5
Hind: 150€
Omaniku kommentaar: “Paar korda kantud.”

Air Jordan 6 “Carmine” on üks haruldasemaid retro Jordaneid väga lihtsal põhjusel – seda on peale originaalreliisi aastal 1991 tagasi toodud kõigest kaks korda – aastal 2008 ja aastal 2014. Just see samal 2014 aasta reliis on hetkel Sneaker Hamletis müügil. Kui sulle läheb korda tossukultuur ja Michael Jordan, siis see on kindel must-buy.

 

Nike Air Force 1 High “Wheat” 2015

Nike-Air-Force-1-High-Flax-5

 

Suurus: US12/EUR 46
Hind: 159€
Omaniku kommentaar: “Uued. 1 kord kantud.”

Air Force 1 on ketsinduse üks olulisemaid siulette, no doubt. Eelmisel aastal otsustas Nike osana “Wheat” kollektsioonist, anda sellele legendile ülimalt apetiitse pruuni treatment‘i. Loomulikult osutus kõrge Air Force kollektsiooni kõige nõutumaks mudeliks Air Max’de ja Air Tech Challenge III kõrval. Toss müüdi välja kiirelt ja Sneaker Hamletis on sul võimalus veel sellele ketsile küüned taha ajada.

 

Air Jordan 3 “5LAB3” 2014

Air-Jordan-3-5LAB3-Black-Detailed-Look-2

 

Suurus: US10.5/EUR 45
Hind: 150€
Omaniku kommentaar: “Väga vähe kantud.”

Air Jordan 3 ja Air Jordan 5 kohtusid omavahel siis, kui Jordan Brand võttis Air Jordan 5 silueti ning kattis selle Air Jordan 3 legendaarse elevandi prindiga AJ 5 “3LAB5” reliisi peal. Siin on nende kahe järjekordne meet, aga seekord kohtuvad nad Air Jordan 3 siluetil. Mattmust ülemine osa (loomulikult AJ 5 helkurriidest) ja AJ 5 tuntud jäine tallaosa teevad sellest väga magusa ketsi, mida isegi järelturult saada ülimalt keeruline. Aga mitte Eestis! Sneaker Hamlet to the rescue!

 

Air Jordan 6 Low “Ghost Green” 2015

Air_Jordan_6Low-Photos_01

 

Suurus: US 9/EUR 42.5
Hind: 99€
Omaniku kommentaar: “95% 2 korda õues käinud ja ülejäänud aja karbis.”

Air Jordan 6 Low on üks paremini õnnestunud Low versioone Jordanite retro mudelite repertuaarist. See “Ghost Green” (või ka “Seattle Seahawks”) värvikombinatsioon on väga hästi välja kukkunud ning üks, mis kindel, tänaval kellelegi kahe silmavahele ei jää.

 

Puma RF-Blaze of Glory X Ronnie Fieg KITH X High Snobiety 2015

PUMA-x-Highsnobiety-x-KITH-A-Tale-of-Two-Cities-Collaboration-2

 

Suurus: US 11/ EUR 44,5
Hind: 140€
Omaniku kommentaar: “9,5/10 korra kantud, 2 paari paelu.”

See on tõeline vääriskivi ketsinduse maailmas. Meil ei olnud aimugi, et selline paar tosse üldse siin, Euroopa idapoolses otsas, olemas on. Tuleb välja, et on. Ja kõige šokeerivam selle uudise juures on see, et need tossud on müügis! Ma tõesti loodan, et Ronnie Fieg ja tema juhitud KITH, on nimed, mida ei pea pikemalt tutvustama. Samamoodi on ilmselt ka online ajakirjaga Highsnobiety. Need kaks otsustasid ajakirja 10. juubeli puhul teha koostööd ning see kõik sai juhtuma stiilse Puma “Blaze Of Glory” silueti peal. Sellel reliisil on väga pikk lugu, millega saad tutvuda spetsiaalsel kodulehel.

 

Nike Air Max 1 Essential “Phantom” 2015

nike-air-max-1-essential-phantom-1

 

Suurus:  US 9 / EUR 42.5
Hind: 80€
Omaniku kommentaar: “Uued. Karbita.”

Nike Air Max 1 on toss, mida liigub ringi palju. Küll aga ei juhtu tihti nii, et kets antakse välja ideaalses värvi combo‘s. Selle “Phantom” reliisi peal on just täpselt see juhtunud. Kõik kukkus välja täpselt õigesti ja üks Viljandi kutt pani just täpselt need täiesti uuest peast just täpselt Sneaker Hamletisse müügile. Go and get it!