Hooligan Hamlet pildistas Tallinn Fashion Week 2016 visuaali

Tallinn Fashion Weeki kümnes moenädal leiab aset 19.-22. oktoobril ning suure juubeliürituse visuaali jäädvustamiseks löödi käed Hooligan Hamleti taga oleva kollektiiviga. Püüdsime pildile rahvusvaheliselt tunnustatud moedisainer Roberta Eineri.

Oktoobrikuus toimuvast Tallinn Fashion Weeki juubeliüritusest võtavad osa nimekad moedisainerid, keda saadab suur edu nii kodumaal kui ka rahvusvahelisel moeareenil. Et suurejoonelisele sündmusele vastav visuaal luua, lõi Tallinn Fashion Week käed Hooligan Hamleti meeskonnaga, kelle lennukatest ideedest tänavune ametlik reklaamfoto sündis.

Visuaali modelliks on rahvusvaheliselt tunnustatud moedisainer Roberta Einer, kes esitles üleeile Londoni moenädalal oma uhiuut kollektsiooni ning kes kandideerib sel aastal Tallinn Fashion Weeki raames üle antavale Hõbenõela auhinnale. Tema ja teiste nominentide värskeid kollektsioone saab näha Kuldnõela galal, mis toimub 19. oktoobril kell 20.00 Kultuurikatlas.

“Tahtsime fotot pildistades säilitada teatud salapära,” ütleb selle autor Felix Laasme ning lisab, et foto täielik tähendus jääb vaataja leida. “Lendlevate juustega kaetud näojooned saavutavad meie jaoks just selle. Iseloomulikud tulipunased huuled on müstilisuses helendav majakas, mis ei lase vaatajal täielikult ära eksida ning mis manipuleerib vaatajat liikuma lahenduse suunas, milleks on see mõistatuslik portree,” sõnab ta.

Hooligan Hamlet on elustiiliportaal, mis loodi paar aastat tagasi ning mille DNA lahutamatuteks osadeks on nii hip-hop kultuur kui ka sellega seotud elustiil, suhtumine ja mood. TFW peakorraldaja Anu Kikas ütleb, et TFW on nii moekollektsioonide kui foto ning teiste eneseväljendusvormide osas avatud noortele ja andekatele tegijatele, mistõttu tundus Hooligan Hamleti tiim selleks koostööks just õige valik.

“Armastame kodumaist riidedisaini ja disainereid, kelle loomingus tunneme ära selle asfaldi tolmust pärit ülbuse ja toore self-made attitude‘i,” kommenteerib Hooligan Hamleti asutaja Rainer Olbri Tallinn Fashion Weeki koostööprojekti. “Pildistada 2016. aastal üles nii oluline peatükk Eesti moekunstis on meie jaoks kirjeldamatu au ja loodame siiralt, et meie n-ö skene-väline käekiri toob endaga kaasa pisikesi virvendusi ka skene sees ning meie nimi jääb silma inimestele, kellele meie vaatame alt üles juba aastaid,” ütleb ta ja lisab, et tema jaoks ongi moekunst justkui autsaiderite viljaaed. “Pärlid vedelevad seal, kuhu keegi neid noppima minna ei oska,” sõnab Rainer.

 

tallinn fashion week 2016

 

Sügisese Tallinn Fashion Weeki peasponsor on Absolut ning moenädala ametlikuks soengupartneriks on Kevin.Murphy. TFW toimumist toetavad ka Samsung Galaxy, J.P. Chenet, Oriflame, Goldtime, ABC King, Tallink Hotels ja RGB. Kuldnõela ja Hõbenõela auhinnad annab üle Estonia Resort Hotel & Spa.

 

TFW programm

Kolmapäev 19.10
18.00 Gita Siimpoeg, Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid: Raili Nõlvak, Kokomo Collection
20.00 Samsung Galaxy esitleb: Kuldnõel
Neljapäev 20.10
18.00 Anu Hint, Katre Arula
19.30 Iris Janvier
21.00 Piret Ilves, Diana Arno
Reede 21.10
18.00 Marimo Fashion, Mammu Couture
19.30 Liivia Leškin, Vilve Unt
21.00 Kirill Safonov, Year by Raivo Holm
Laupäev 22.10
18.00 Kriss Soonik
20.00 Baltman: Born Fearless

 

Lisainfo:
estonianfashion.eu
press@estonianfashion.eu

Britta Talving, pressiesindaja
britta.talving@gmail.com

Anu Kikas, peakorraldaja
anu@lfashion.ee