Nike HyperAdapt 1.0 – laetavate akudega ketsid tulevad juba 28. novembril

Tulede ja laetavate akudega Nike tossud. See ei ole õppus. Ma kordan, et see ei ole õppus! See on reaalne asi ja see juhtub vägagi reaalselt juba sellel aastal. Uudis filmist “Back To The Future” tuntuks saanud ketsidest, millel on ise sõlmuvad paelad, sai suurema hoo sisse selle aasta kevadel, kui Nike tutvustas esimest korda avalikult oma uut innovaatilist HyperAdapt 1.0 tossu. Nüüd on Nike valmis ketsid ka reaalselt müüki paiskama.

HyperAdapt 1.o on toss, mis paneb ise oma paelad kinni. Seda teeb tossu sisse sätitud tehnoloogia, mis koosneb põhimõtteliselt neljast asjast: 1) sensor tossu kannal, mis annab tossule märku jala maandumisest tossu sisse, 2) kaabeldatud paelte süsteem, 3) minimootor, mis neid kaableid pingudab või lõdvemaks laseb ja 4) aku, mis annab minimootorile ja L.E.D. tulede energiat. Seda süsteemi nimetab Nike ise hellitavalt E.A.R.L.  Akusid tuleb laadida umbes iga kahe nädala tagant. Ketsil peal on ka näha, kui täis või tühi aku hetkel on.

Kas mu ellu on vaja järjekordset asja, mida peab laadima? See küsimus jääb hetkel õhku. Lisaks jääb sinna ka küsimus, et kui palju need tossud maksma hakkavad. Nike on valmis tossud müüki panema juba selle aasta pühade eel ehk 28. novembril, nii-et hind ja muud detailid selguvad juba järgnevate kuude jooksul.

Vaata videost, kuidas uus kets täpselt välja näeb ning, kuidas süsteem toimib.

 

 

nike-hyperadapt-power-lacing-shoe-details-release-info-images-7nike-hyperadapt-power-lacing-shoe-details-release-info-images-6ff_nike-hyperadapt_angle_front-1024x1024 nike_hyperadapt-back-1024x1024 nike_hyperadapt-profile-1024x1024 nike_hyperadapt-sole-1024x1024

 

 

Fotod: Wired Magazine

 

Täägid: