Beyoncé sügis-talvine Ivy Park – jah või ei?

Pole mingi üllatus, et Beyoncé annab enda nime alt välja vabaajariiete kollektsiooni, saab see kõvasti hype‘i ja isegi Years & Years Positivus Festivali laval suure “Ivy Park” logoga maika selga tõmbab. Kui nüüd sügis-talvine kollektsioon ilmub, tekib minus aga paratamatult küsimus, mis nendes riietes nii erilist on? Üks sõna: Beyoncé.

Sügis-talvel domineerivad ka eelmisele hooajale sarnaselt sügavad mustrid, graafilised logod ja kerged siluetid ning loomulikult ei puudu kamo print ja silmapaistvad Ivy Park logod. Riideid, mis sobivad ideaalselt joogatrenni või hommikuseks jooksuks, pole häbi panna selga ka laupäeva õhtul sõpradega klubisse minnes – kõik teavad täpselt, mida või keda sa kannad.

Hinnaklassilt langevad nad ühe tavapärase vabaajabrändi tasemele ja on vabalt tellitavad Topshopist. Mis sina neist riietest arvad? Telliksid?

beyonce-ivy-park-fall-2016 ivy-park-logo-cropped-tee ivy-park-logo-sleeve-cropped-hoodie ts29g13kden_zoom_m_1 ts29j01knav_zoom_m_1 ts29j04kkha_zoom_m_1 ts29j11kmon_zoom_m_1