Hooligan Girls In Sneakers: Innakov by Kertin Vasser

Meie Instagrami aktsioon #hooligangirlsinsneakers on meid kokku viinud paljude eriti huvitavate tüdrukutega, keda ühendab üks kirg – tossud. Ei, need ei ole kingad, need ei ole sul mingid tänapäeva Carrie Bradshaw’d, need ei ole ka “üks päär änksasid air max’e ää”. Need on suhtumisega plikad, kes elavad elu omamoodi. Hooligan Hamlet alustab rännakut, et leida üles Eesti Vabariigi kõige-kõige õigem sneakergirl. Kriteerium ei ole kvantiteet, kriteerium ei ole teadmised, kriteerium ei ole suhtumine – kriteerium on süda. Vestleme erinevate naistega, kellele meeldivad tossud ja vaatame, kuhu välja jõuame. 

 

Seda mäletate? Aga seda? Meil on taas imeline fotoseeria, mille autoriks seekord fotograaf Kertin Vasser, meil on ilus tüdruk, kes opereerib nime all Innakov ja meil on ketsid. Tundub, et oleme jõudnud õigesse kohta. Saage tuttavaks – see on blogger, a beautiful soul, more than meets the eye, oma seisukoht, hustle – Inna Kovaljova.

 

img_5397

 

Sul on internetis palju followere/laike/luurajaid, aga kindlasti juhtub vahel, et satud võõrasse seltskonda. Kuidas sa siis ennast tutvustad? Kes sa oled, mida sa teed?

Ausalt öeldes olen jõudnud oma eluga nii kaugele, et minu ümber on kindlad inimesed ja võõrastesse seltskondadesse väga ei satu. Isegi kui tekib selliseid olukordi, siis Eesti on nii väike, et followerid followeriteks, aga anyway on kõigil ühiseid tuttavaid ja keegi kellegi kohta midagi kuulnud. Seega, kes ma olen? Inna. Mida ma teen? Livin’ my life & sharing some bits of it with others.

 

img_5067 img_5160

 

Kui sa peaksid valima ühe nendest ilgest sõnast ennast kirjeldama, millise valiksid: fäshionista, urban, glämm, naughty? (Aasta küsimus nominent by Hooligan Hamlet) 

Haha… no ma olen urban fashionista spicing it up with some glam and a little naughty. Minu image ja attitude olenevad tujust, asjaoludest, ilmast või whatever mind antud hetkel antud olukorras ümbritseb ja mingitki moodi mõjutab. Ja see väljendub nende nelja mixis.

 

“AirMaxid, Superstarid ja Stanid on minu parimad sõbrad. Yeezy ja Tubularid on minu to-do listis.”

 

Mitmel pildistamisel olen vaadanud, et sa oled super fotogeeniline. Kas sa oled mõelnud kaamera ees olemise professionaalsemale tasemele viia? Modellinduse jms’ga rohkem tegelema hakata?

Fun fact about me: modellindus oli 14-aastase Inna üks suuremaid unistusi. Kandideerisin, võeti modelliagentuuri vastu, tegelesin sellega natuke, kuni sain aru et a) olen modelli kohta liiga lühike (ilma pikkuseta on maailma levelil väga raske läbi lüüa) b) modellindusega täiskohaga tegelemine – kästingud, reisid, competition, pressure kaalu ja keha pärast – pole üldse minu teema. Mulle meeldib ideid genereerida ja shootida, teha seda enda jaoks, oma projektide raames, oma inimestega ja sõltumata kellestki teisest.

 

img_5281

 

Oled meie #hooligangirlsinsneakers “kolumni” suht lemmiktüdruk. Mis keiss sul ketsidega on? On üldse mingi keiss?

Ayee, mega thanks for the props. Keiss on see, et kolisin 18 aastase tibina UKsse. Mingi aja pärast sain aru, et kontsad ja kiire elu (loe: bussid, metrood, kümned tuhanded sammud päevas takeaway kohviga ühes käes ja ülikooli õpikutega teises) ei käi omavahel kokku. Oma kiire elutempo juures ja UK tugeva sneakerkultuuri kõrvalt ei jäänud mul midagi muud üle kui sellega kaasa minna. Ostsin esimesed Nike Roshe Runid ja sealt see algas.

 

Kas oled selles teemas sügavamal sees, kui keskmine ennast sneakergirliks nimetav tüdruk siinpool Läänemerd või pigem selline pinnapealne Air Maxi huviline?

Ketsid on nüüdseks sujuvalt üle võtnud suure osa minu garderoobis jättes ruumi vaid paarile kõige lemmikumale kontsakingale/saapale. Neid kannan siis, kui tunnen et olen jälle liiga chilliks/laisaks läinud. Mu elu on küll busy, aga ma ei ela enam UKs, sõidan tihti autoga ja koguaeg ketsidega käia ei ole ju hädavajalik? Või ikka on? Sellistel hetkedel tunnen, et pean ennast “käsile võtma” ja oma outfittidele natuke glämmi ja naughtyt lisama. Seega aeg-ajalt, tulevad ka megakontsad ja platvormid ikka mängu. Other than that, olen enamus ajast on the run ja kolm paari AirMaxe, Superstarid ja Stanid on minu parimad sõbrad. Yeezy ja Tubularid on minu to-do listis, samuti jahin pikemat aega ka leopardi mustriga Vanse (leopard on mu fave), aga lihtsalt ei leia. Ma ei osta kõiki uusi mudeleid kokku, mul on oma kindel visioon värvidest/disainist ja ostan ketse ainult siis kui see “klikk” ära käib.

 

img_5271 img_5124

 

Badass seksi täis pildid tüdrukutest tossudes/ilma/pesus jne on tänapäeva Instagrami maailmas ülimalt populaarne nähtus. Mis sa sellest arvad? Kas on okei, kui plikad endast sellised pilte teevad ja maailm võiks rahulikumalt võtta või pigem arvad, et “not cool” ja tüdrukutele turtleneckid selga?

Haha, vaata mu pilte. Are we even having this conversation right now? Obviously see on chill, see on cool ja inimesed võikski rahulikumalt võtta. Ma ei näe selles mitte midagi halba, see ongi tuus, kui naistel on ballse (loe: enesekindlust ja enesearmastust), et selliseid lükkeid teha vaatamata kogu kriitikale ja judgementile, mis sealt tuleb/tulla võib. You go girls! Btw, turtleneck body + ketsid on hea shoodi idee.

 

img_5130

 

Lõpetuseks pane siia hetke kõige mängitum track oma playlistis. See räägib inimese kohta vist üldse kõige rohkem.

Kõige. Raskem. Asi. Ever. Muusika is everything to me. Ma elan ja hingan to the beats of music. Olen täiesti seinast seina inimene ja kuulan kõike alates raskest DnB’st kuni mellow alternative tjuunideni. Kõik oleneb vaibist, hetkest, tujust. Tulin just tagasi oma super zen ja mega chill Küprose tripilt ja siit ka bunch of happyvibes lugusid.

Muusika räägib enda eest:

The Chainsmokers – All We Know
Zedd – Candyman
Kings of Summer – Ayokay feat. Quinn

Inna blogi www.innakov.com
Inna Instagramis @innakov
Kertin Vasseri koduleht
RAW studio Facebookis