Kristaps Porzingis lõpetas diili Nikega ning lõi käed brändiga adidas

“Peaaegu meie oma poiss” kõlab põhimõtteliselt nagu “meie oma poiss” ja just sellepärast ongi Läti korvpallur, kes NBA-s mägesid liigutab, meie jaoks nii tähtis. Eelmisel aastal New York Knicks‘is tõelist tähelendu teinud Kristaps Porzingis valmistub uueks hooajaks ja meie kandi poisid ei ole lihtsad poisid. Varasemalt Nikega koostööd teinud kossumees pühkis käed swooshindusest puhtaks ja sõlmis lepingu brändiga adidas.

Uus leping toob 21. aastasele lätlasele raha vahemikus 3-6 millionit dollarit aastas ja teeb temast kõige suurema ketsidiiliga mängija Euroopa ajaloos. Siin kohal on hea meelde tuletada, et rookie möödub sellega ka legendaarsest Dirk Nowitzkist. Porzingis kommenteeris ise, et sai pakkumisi ka teistelt bärndidelt nagu Under Armor ja Hiina päritolu ettevõtmised, aga otsustas minna adidasega. Suured uudised, suured uudised. Loodame, et NYK tõuseb sellel hooajal tuhast nagu paljud fännid kaua oodanud on. Kuni NBA regular hooaeg oktoobri lõpus algab, nautigem kvaliteetset Läti räppi.

TÄIENDATUD: adidase diil ei ole veel kinnitatud. Viimased andmed räägivad, et kuigi adidase pakkumine on ahvatlev on Nikel veel võimalus teha omapoolne pakkumine. “Minu eesmärk ei olnud suvel endale Euroopa ajaloo suurim ketsidiil hankida, aga need asjad läksid lihstalt nii,” kommenteerib Porzingis. Kristaps lisas veel, et kuigi ta peab ennast veel palju tõestama, tunneb ta, et signatuur kets adidasega ei ole võimatu. “Nad näevad mind tulevikus just sellist tüüpi mängijana ja see on üks põhjus, miks see mulle meeldib.”

 

 

comments powered by Disqus