Metsakutsu ja Koit Toome tegid koos loo “Pole Piiri”

Mäletate seda korda, mil Twitterisse ilmus üleskutse “kui see tweet saab 1000 retweeti, siis teen ma Koit Toomega loo”. Retweedid said täis umbes 3 päevaga ja lubadus vajas pidamist. Siin on Metsakutsu värske lugu “Pole Piiri”, mille on produtseerinud Dj Critikal ja kus teeb kaasa aegumatu talent Koit Toome.

metsakutsu koit toome

 

Uus lugu “Pole Piiri” on Metsakutsu dialoog oma peegelpildiga ning on sisult iseenda julgustuskõne. Lugu kritiseerib Kutsu varasemat loomingut ja valearusaamu ning ergutab elu elama täpselt nii nagu keegi seda fantaseerida suudab. Loo muusika, salvetamise, mixi ja masteri eest vastutab Dj Critikal ning träki niigi 90-ndate vibe‘i kindlustab ootamatu koostööpartner Koit Toome.

 

metsakutsu koit toome

 

Loole valmis ka 90-ndatest inspiratsiooni saanud visuaal, mille autoriteks on Felix Laasme, Metsakutsu ise ja Anton Hmelnitski. Video on otsast lõpuni filmitud kaameraga Sony A7RII. Visuaal sündis nii ootamatult ja kiirelt, et Koit ise videos kaasa ei löö. “Põhimõtteliselt oli nii, et projekt sündis ja valmis samal ajal ning me isegi ei hakanud teda selle kunstiprojektiga vaevama. “Tsau mees, viitsid kohe praegu tulla siia silla alla hängima paariks tunniks?” Pigem ei.” on ametlik Hooligan Hamleti seisukoht.

“Biit, sõnum, Koidu vokaal ja video visuaal – kõik detailid moodustavad minu jaoks ideaalse terviku! Lõpptulemus on täpselt selline nagu loo esimest sõna kirja pannes oma peas visualiseerisin,” kommenteeris projekti artist ise (ehk siis mina).  “Kõige suurema tänu tahaks avaldada siinkohal ikkagi Hamleti fäm’le, kes ebareaalse tempoga reageerisid ja mu visiooni reaalsuseks tegid.”

Metsakutsu astub 14. oktoobril üles Tartus klubis Athena koos Reketiga. Täpsem info ürituse kohta SIIT. Lisaks 23. oktoobril Nordea Kontserdimajas üritusel “JJ-Street Baltic Session 2016”, mille kohta rohkem infot SIIT.