Raadiojaamas MyHits alustab raadiosaade “Hooligan Hamlet”

Kõik kuulujutud vastavad tõele – Hooligan Hamlet alustab oma raadiosaatega. Juba täna, 27. oktoobril kell 20.oo saab kuulata meie esimest raadiosaadet uues raadiojaamas MyHits.

 

Muusika on see miski, mis meid kõiki Hooligan Hamleti liikmeid ühendab. Kuigi võiks arvata, et meie ühisnimetaja on ketsid, siis pigem võib lugeda kõige aluseks ikkagi sarnast muusikalist tausta. Mõned meist on muusikaga rohkem sina-peal, teised vähem, aga suured muusikakuulajad oleme me kõik. Päris oma raadiosaade on alati olnud ühine väike unistus, millest omavahel oleme rääkinud. Kui MyHits raadio inimestega esimene kontakt tekkis, siis meiepoolset “jah” sõna ei pidanud kaua ootama.

Hooligan Hamlet saade hakkab eetris olema üle kahe nädala neljapäeviti ning alati kell 20. Tunniajane saade on alati järgmisel päeval leitav ka meie Soundcloudist. (Loodedavasti Soundcloud ei hakka neid saateid maha võtma). Saatejuhtideks on peamiselt kolmik Anton, Asko ja Mikk ja kindlasti astuvad saatest läbi ka teised HH liikmed. Saates mängitav muusika on väga varieeruv ning ühe kindla žanri alla neid kindlasti koondada ei saa. Üks võimalik kirjeldus saadetest kuuldavale oleks näiteks post-modernistlikult läbipõimunud muusika. Kindel on see, et väga suurt jutusaadet sellest ei saa, sest head muusikat, mida tahame ette mängida on lihtsalt nii palju.

 

Kes on Mikk, Anton ja Asko?

Mikk on isehakanud elutoa DJ, kes on viimasel kahel aastal hakanud aktiivsemalt enda lemmikmuusikat inimestega jagama. Lisaks kuuele lindistatud Mikk selects miksile, valib ta ka muusikat kaks korda kuus ilmuvale Sound(e)scape saatele. “Keeruline öelda, mis muusikat ma mängima hakkan. Mulle sümpatiseerivad lood, mida kuulates on tunda, et see on südamest tehtud ning kuulates tekib mõnus meeleolu. Tahaks kuulajaid üllatada ja tutvustada muusikat, mida nad pole muidu harjunud kuulama või pole lihtsalt leidnud. Ma vähemalt loodan, et see õnnestub, vahel.”
radio-hamlet-01_00a
Anton on täpselt sellist tüüpi inimene, kes mängib oma sõprade maitsest olenemata väga erinevat muusikat lootes, et sõpradele see üks hetk ka meeldima hakkab. Alustas Garagebandis mixide kokku panemisega ning hiljem avastas enda jaoks ka midi kontrolleri, mis andis võimaluse olla vähe professionaalsem kuju. “Kuna sõprusringkonnas oli inimesi, kellega mu muusikamaitse kattus, siis tundus, et raadiosaade on see õige koht, kus saaks tutvustada uut ja huvitavat muusikat ka laiemale ringkonnale. Iga päev võid leida midagi, mis paneb silmad särama. Tulevaste saadetega tahaks kuulajate tähelepanu püüda millegi teistsuguse ja uuega, mis ei tähenda muidugi seda, et vanemat muusikat ei tule.”
anton hooligan hamlet
Hip-hop on Askot saatnud varajasest lapsepõlvest. Seega pole ime, et see moodustabki lõviosa tema poolt mängitavast. Õnneks on tegu žanriga, mida võib esineda nii erinevates vormides, et selle kohvipaksu pealt ei saa midagi kindlat playlisti kohta välja lugeda. Usutavasti tuleb aeg-ajalt ka muid võnkeid.
radio-hamlet-02_0a

Tahad oma muusikat saatesse? Kirjuta meile radio@hooliganhamlet.com