Air Jordan 11 “Heiress” ehk see kõige glämmim aastalõpu naistekets

Air Jordan “Heiress” kollektsioon on olnud üks 2016. aasta kõige põnevamaid ja seda mitte müüginumbrite või hype‘i tõttu, vaid just sellepärast, et ka naised saavad lõpuks endale väärilise disainiga Air Jordan’id. Üks parimaid paare ilmub alles jõulude eel ja, kui jõuluvana peaks tooma mulle jõulukingituseks kuuse alla ühed ketsid, unistaksin kindlasti, et tegemist oleks Air Jordan 11 “Heiress” punasest sametist ja kuldsete Jumpman detailidega südamemurdjatega.

2016. aasta pühadehooaja eel reliisiv glamuurne ketsipaar on taas pühendatud ainult naistele (kui sul just pole US 9.5 jalg ja eriti edev maitse), nagu ka Air Jordan 12 “Plum Fog”, mille reliisist mõned kuud tagasi kirjutasime.

Air Jordan 11 “Heiress” on saadaval alates 17. detsembrist (täpselt jõuludeks!) hinnaga $220.

Air Jordan 11 “Heiress” ehk see kõige glämmim aastalõpu naistekets Air Jordan 11 “Heiress” ehk see kõige glämmim aastalõpu naistekets Air Jordan 11 “Heiress” ehk see kõige glämmim aastalõpu naistekets Air Jordan 11 “Heiress” ehk see kõige glämmim aastalõpu naistekets Air Jordan 11 “Heiress” ehk see kõige glämmim aastalõpu naistekets