Populaarne PlayStationi mäng The Last of Us saab teise osa!

Aastal 2013 Sony PlayStation 3 konsoolile ilmunud “The Last of Us” on paljude sõnul üks parimaid videomänge, mis eal loodud on. Teose arendamise taga seisev stuudio Naughty Dog oli tolleks hetkeks juba enam kui tõestanud, et nad oskavad kvaliteetset kraami teha – nende resümees ilutsevad näiteks sellised tuntud mänguseeriad, nagu “Uncharted”, “Jak and Daxter” ning paljudele nooruspõlvest tuttav “Crash Bandicoot”. Seega pole mingisugune ime, et “The Last of Us” niivõrd hea ja niivõrd populaarne oli. Tohutu hulk fänne nõudis lisa.

Eelnenud nädalavahetusel aset leidnud PlayStation Experience üritusel nende palvetele lõpuks vastati, kui kuulutati välja “The Last of Us Part II”. Mängu režissööri Neil Druckmani sõnul tahtsid nad uue osa teha vaid sel juhul, kui neil on olemas hea lugu, mida rääkida. Tundub, et see on leitud, sest juba allolev treiler kumab erinevaid emotsioone ning vihjab, et see, mis tuleb, on fantastiline! Jääme huviga ootama.

Leia mind twitterist, leia mind instagrammist!

comments powered by Disqus