Adidas x White Mountaineering SS17 lookbook

White Mountaineering avalikustas oma teise täiskollektsiooni koostöös adidasega. Kollektsioonist võib leida palju stiilset sportswear‘i. Lisaks riietele on leitavad ka kaks täiesti uut NMD värvivalikut.

White Mountaineeringu oskus on vabaaaja riietest valmistada midagi väga jõulist ning kvaliteetset, mis sobib vabalt ka mõne inimese igapäeva garderoobi. Kuigi kollektsioonis on kasutatud läbi ja lõhki WM esteetikat, on osatud adidasele omased kolm triipu  väga hästi ära kasutada. Kollektsioonist võib leida klassikalisi adidase jakke, pusasid, tuulejopesid, erinevaid pükse ja uusi jalanõusid, nagu näiteks NMD Trail, EQT Campus ja NMD R2.

Esimene osa kollektsioonist jõuab poodidesse juba selle kuu lõpus, teine ilmub aga märtsis.


Fotod: Adidas Originals

comments powered by Disqus