Kanye West kõndis ühe jalutuskäiguga kuulsaks Soome ketsibrändi Karhu

Perfektne näide tänapäeva turundusmaastikul toimuvast. Mitte mingit kampaaniat, mingeid pikki videosid ja suuri fotoseeriaid, mitte ühtegi professionaalset turundajat või reklaamimeeskonda. Ainult üks mees ühes paaris ketsides ja üks keskmisest halvema kvaliteediga paparazzi foto. Kanye West otsustas ühel hommikul adidaste asemel panna jalga Soome ketsibrändi Karhu ja maailm läks hulluks.

 

Kanye West kõndis ühe jalutuskäiguga kuulsaks Soome ketsibrändi Karhu

 

Karhu peaks Eesti ketsimeestele olema ülimalt südamelähedane. See on pika ajalooga (pikema kui Nike või adidas näiteks) spordibränd, kes ajab asja südamega ja meile nii lähedal. Hooligan Hamleti lugejale ei tohiks Karhu headus ja maitsekas disain võõras olla.

Info kohaselt ei olnud Karhu teadlik Kanye armastusest selle Soome ime vastu ja Karhu Global Lifestyle Manager Remko Nouws sai uudisest teada Instagrami Direct Message’i kaudu. Loomulikult tõusis maailma huvi brändi vastu üle öö ja halva kvaliteediga foto muutus materjaalseks ka müüginumbrites. Ilmselgelt tegid suure hüppe ka Karhu sotsiaalmeedia numbrid. Hooligan Hamletil on Karhu üle hea meel ja loodetavasti toob Kanye kompliment brändile juurde ka püsivaid toetajaid.

Väike pildigalerii kõnealusest Kanye lemmikust ketsist Karhu Fusion 2.0 “Mount Pallas” pakk.

 

Kanye West kõndis ühe jalutuskäiguga kuulsaks Soome ketsibrändi Karhu Kanye West kõndis ühe jalutuskäiguga kuulsaks Soome ketsibrändi Karhu Kanye West kõndis ühe jalutuskäiguga kuulsaks Soome ketsibrändi Karhu Kanye West kõndis ühe jalutuskäiguga kuulsaks Soome ketsibrändi Karhu

 

Karhu Instagram: @karhuofficial