#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss

Millal sa viimati fotoaparaadiga lasketiirus käisid? Mitte kunagi? Lahe. Me ka mitte. Kuni kogu kambaga Tondi Lasketiiru otsustasime minna. Kaheksa inimest, seitse erinevat relva, retsilt adrenaliini ja üks sai selgeks – arvutimängude mängimine tuleb kasuks ka päris sõjas.

Ei tea, kui suur osa inimestest on päriselt tuttavad selle relva käeshoidmise tundega ja kui paljud lepivad selle filmidest pärit 2-püssi-käes-sihin-käed-sirgelt-ees emotsiooniga, aga üks pauk lasketiirus näitab, kes sa päriselt oled. Lisaks sellele saab selgeks, et nagu autol on rehvid, mitte kummid, on lasketiirus relvad, mitte püssid. Püssi saad endale osta lastekaupade osakonnast koos täidetava veepaagiga.

Selgeks sai ka see, et kui panna kõrvuti kaheksa inimest, kes pole vähemalt 5 aastat relvast tulistanud, siis kõige täpsemaks osutub see, kes kõige rohkem videomänge mängib. Real talk.

Tulistada sai erinevatest käsirelvadest, revolvrist, poolautomaatidest ja pumppüssist. Kogu selle asja sõnum on tegelikult lihtne: samamoodi nagu on äge suvel maal isaga punktide peale vibu lasta, on sõpradega põnev ka tiirus lasketäpsuses võistelda. Fookus, keskendumisvõime, kindlus ja täpsus on kõik head omadused, mida tasub arendada ja selle paketi järgmisele levelile viimiseks ei ole paremat kohta kui lasketiir. Selgeks sai ka see, et kui panna kõrvuti kaheksa inimest, kes pole vähemalt 5 aastat relvast tulistanud, siis kõige täpsemaks osutub see, kes kõige rohkem videomänge mängib. Real talk.

Tavai, GTA 5 huugama ja järgmisel nädalal Tondi Lasketiiru.

Mine Tondi Lasketiiru, ütle “Hooligan Hamlet” ja saad 20% odavamalt.

#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss#LÄBIKLAASI Tondi Lasketiir, hunnik fotograafe ja suitsev pümppüss