See üks ja õige adidas NMD R1 OG tuleb tagasi!

See kõige esimene. See sinise ja punasega originaal adidas NMD. See päris NMD, mis tutvustas meile täiesti uut, jõulist ja valmis-maailma-vallutama adidast. See sama NMD, mis müüdi läbi sekunditega ja mille järelturu hind on 2015. aastast peale laes (hetkel näiteks 800 – 1200 €) olnud, sest kõik tahavad seda. Loomulikult on äge ka limiteeritud Pharrelli kätt tunda saanud NMD ja legendaarse BAPE’ga koostöös valminud kamo NMD. Aga kõige olulisem on ikkagi just see sama – musta, sinise ja punasega adidas NMD R1 OG. Ja lõpuks on adidas otsustanud selle ketsi uuesti reliisida.

2015 aasta lõpus ketsimaailma tagurpidi löönud kets tuleb uuesti 14. jaanuaril ja kogu maailm on juba hullumas. Paar päeva on veel aega oma sõrmi treenida. NMD OG tuleb müügile paljudesse poodidesse üle maailma ja väga suur hulk nendest saadavad kaupa ka Eestisse. Eeldatav hind 180€. Läks gooo!

 

See üks ja õige adidas NMD R1 OG tuleb tagasi! See üks ja õige adidas NMD R1 OG tuleb tagasi! See üks ja õige adidas NMD R1 OG tuleb tagasi! See üks ja õige adidas NMD R1 OG tuleb tagasi!