Sõjaväeroheline Air Jordan 8 “Sequoia”

Air Jordan 8 näeb päris futu välja, sellele ei vaidle ilmselt vastu mitte keegi. Natuke harjumist vajav siluett ei olegi kõigile. Sellise ketsi kombineerimine oma igapäeva eluga vajab natuke julgust ja natuke rohkem visiooni. Need aga on featuurid, mis on olemas kõikidel selle artikli lugejatel. Kui sa seda fotot ja pealkirja nähes otsustasid selle artikli lahti klikkida, siis meist saavad head sõbrad.

Esimeste lekkinud fotode põhjal Air Jordan 8 “Undefeated”-iks nimetatud ketsi ametlik nimi on “Sequoia”. “Undefeated” tuli loomulikult kõikide ketsimeeste suurest mälestusest Air Jordani ja Undefated’i koostööst 2005. aastal legendaarse Air Jordan 4 silueti peal. Sellest sõjaväerohelisest iludusest on tänaseks saanud järelturul üks nõutumaid ja ilmselt üks kallimaid ketse läbi ajaloo. Kõnealust oliivirohelist 8-at peetakse juba kõige õnnestunumaks mitte OG värvicomboks Air Jordan 8 peal ever.

Air Jordan 8 “Sequoia” (või ka mõnedes ringkondades “Take Flight”) ilmub 28. jaanuaril veebipoodides üle maailma. Hinnaks orjenteeruvad 190 eurot. Seda võib nimetada kindlasti tugevaks tossuaasta alguseks Air Jordani rindel. Kraba enda omad enne kui ilma jääd.

 

Air Jordan 8 “Sequoia”

Ilmumiskuupäev: 28.01.2917
Värv: Sequoia/Black-Wolf Grey-Max Orange
Tootekood: 305368-305
Hind: ~190€

 

Sõjaväeroheline Air Jordan 8 “Sequoia” Sõjaväeroheline Air Jordan 8 “Sequoia” Sõjaväeroheline Air Jordan 8 “Sequoia” Sõjaväeroheline Air Jordan 8 “Sequoia” Sõjaväeroheline Air Jordan 8 “Sequoia” Sõjaväeroheline Air Jordan 8 “Sequoia” Sõjaväeroheline Air Jordan 8 “Sequoia” Sõjaväeroheline Air Jordan 8 “Sequoia”

 

Fotod: Sneaker Politics