I.D. Buzz – Volkswagen viib legendaarse hipibussi tulevikku

Möödunud nädalavahetusel Detroitis toimunud Põhja-Ameerika Rahvusvahelisel Autonäitusel esitles Volkswagen oma esimest isejuhtivat emissioonivaba elektriautot I.D. Buzz.

 

I.D. Buzz - Volkswagen viib legendaarse hipibussi tulevikku

 

I.D. Buzz on kõige legendaarsema hipibussi tulevikuversioon. Kes on näinud sarja “The 70’s Show“, see mäletab, et päris mitmes episoodis võis esimest hipibussi versiooni näha. Buzz on elektriauto kohta väga heade näitajatega masin – 0-100km/h (real quick, real quick) ainult viie sekundiga ning maksimaalne kiirus on kuni 160km/h, sest rohkem pole lihtsalt vaja. Ultraheli- ja radarandurid, mitmed kaamerad auto küljes ning laserskännerid – need kõik on selleks, et auto sõidaks sinu eest, kui sina samal ajal tagaistmel istuvate seltsimeestega kaarte mängid.

Kuigi I.D. Buzzi müügile tulek ei ole veel kindel, siis millalgi 2020. aastal kavatseb Volkswagen anda välja oma esimese I.D. elektriauto, mille täislaetud patareiga saab läbida pea 600km.

 

I.D. Buzz - Volkswagen viib legendaarse hipibussi tulevikku I.D. Buzz - Volkswagen viib legendaarse hipibussi tulevikku I.D. Buzz - Volkswagen viib legendaarse hipibussi tulevikku I.D. Buzz - Volkswagen viib legendaarse hipibussi tulevikku