Instagram tutvustab uut fotoalbumite võimalust

Alates tänasest saab Instagramis ühe postituse all jagada kuni kümnest fotost või videost koosnevat albumit. Enam ei peagi oma lemmik fotoseeriast ühte parimat fotot välja valima. Liti kõik üles ja inimesed saavad ise oma lemmiku valida. Inimene näeb ühte pilti ja saab sõrmega libistades “nurga tagant” ka teised fotod välja tirida.

Pilti üles laadides näete Instagramis uut ikooni, mille alt avanebki võimalus üles laadida terve album. Postitusele jääb üks pealkiri, kuhu alla kogu üles laetud kraam koguneb. Ära ole kurb, kui sinu kontol veel seda nuppu ei paista. Kõik ei saagi uuendust ühel ajal ja pead lihtsalt natukene kannatust varuma.

Eks kõik Instagramiga viimasel ajal toimuv lõhnab suures plaanis ikka selle järgi, et Facebook hakkab jahtuma ja tema koha ettevõtete turundusplaanides võtab üle Instagram. See konkreetne update on ilmselt suuresti seotud ka väga populaarseks muutunud “3 pilti samast seeriast” postituste ilmumisega meie lemmiksotsiaalmeedia platvormile, mida palju fotograafid, muusikud ja muud arvamusliidrid tihti harrastavad. Kuidas teile uued Instagrami lahendused tunduvad?

 

 

 

Täägid: