Nike VaporMax 2017 – kogu jalatsitööstuse tippteadus, innovatsioon ja kirg ühes jalatsis

Eelmisel aastal aset leidnud Nike Innovation Summit andis tavalisele ketsihuvilisele palju uudiseid, mille realiseerumisi õhinaga oodata. Üks põnevamaid aknaraame, millest Nike meil sisse piiluda lubas, on kindlasti air max tehnoloogia täiesti uus tulemine täiesti uue mudeli Nike VaporMax näol. Kuulujutud lubasid uut siluetti 2016. aasta lõpuks, aga nüüd on enamvähem kindel, et kets näeb esimest ametlikku reliisi ülemaailmsel Air Max päeval, 26. märtsil 2017.

 

“VaporMax on kõige kergem air max tehnoloogial põhinev jalats, mida inimese silm iial tunnistanud on.”

 

VaporMax on kahtlemata selle aasta üks kümnest kõige oodatumast ketsireliisist. Sellesse jalanõusse on kokku pandud kogu Nike tänane võimekus, teadus, innovatsioon ja kirg. Siis kui Nike 1979. aastal esimest korda õhktehnoloogia ketsi sisse peitis või 1987. aastal esimese visuaalse õhkpadja ilmumisel (kõneall siis loomulikult üks armastatumaid jalanõusid läbi ajaloo – Nike Air Max 1), ei osanud ilmselt mitte keegi ette näha, kuidas see leiutis kujundab ümber kogu spordijalatsi olemuse ja on alustalaks kõige populaarsematele jalatsitele ka ligi 40 aasta pärast. Pilgutasin silma ja siin me oleme, 38 aastat hiljem, ikka õhinas, ikka ärevil, mida järgmine air max tehnoloogial põhinev reliis maailmasse toob.

 

 

VaporMax on kõige kergem air max mudel, mida inimese silm siiamaani näinud on. Sokilaadne üleni FlyKnit materjalist pealis koos enneolematu ainult õhkpatjadest koosneva tallaga. See kokku annab ketsile täiesti enneolematu ja kaugelt äratuntava iseloomuliku välimuse. Alguses ennustatud kõrge hinnaklass jäi siiski õnneks ainult ennustuseks ja praeguse info kohaselt hakkab selle tossu hind keerlema tavalise, teravama otsa jalatsile kohase, 200€ ringis.

 

Nike VaporMax 2017 - kogu jalatsitööstuse tippteadus, innovatsioon ja kirg ühes jalatsis Nike VaporMax 2017 - kogu jalatsitööstuse tippteadus, innovatsioon ja kirg ühes jalatsis Nike VaporMax 2017 - kogu jalatsitööstuse tippteadus, innovatsioon ja kirg ühes jalatsis

 

Hetkel on kuulujuttude põhjal selge, et uue mudeli ilmumiskuupäevaks saab igal aastal toimuv ülemaailmne Air Max’i päev ehk 26. märts. Kuuldavasti on VaporMax silutile tulemas väga mitu erinevat värvi kombinatsiooni ja töös on ka juba mõned väga kurjad collabo projektid väga tuntud nimedega moedisaini maailmast. Kas 2017 saab olema VaporMax’i aasta? Ootame ja vaatame. Loodetavasti näeme seda mudelit 2017. aasta sees ka siinpool Läänemerd.

 

Nike VaporMax 2017 - kogu jalatsitööstuse tippteadus, innovatsioon ja kirg ühes jalatsis Nike VaporMax 2017 - kogu jalatsitööstuse tippteadus, innovatsioon ja kirg ühes jalatsis Nike VaporMax 2017 - kogu jalatsitööstuse tippteadus, innovatsioon ja kirg ühes jalatsis Nike VaporMax 2017 - kogu jalatsitööstuse tippteadus, innovatsioon ja kirg ühes jalatsis

 

 

NIMI NUMBER 1: Eleri Kupits