10 uut träkki Eesti räppi, mida sa kuulnud ei ole

Tänapäeval on hästi mõnus muusikakuulaja olla, sest muusika tuleb ise sinu juurde ja eriti pingutama ei pea. Vahel aga on hea võtta natukene aega ja otsida muusikat, mis võibolla suuremate artistide varju on jäänud või, mille eesmärk ei olegi grandiooset müra tekitada või, mille sa lihtsalt erinevatel põhjusel maha oled maganud. Kaevusime Soundcloudi järgmistesse kihtidesse ja otsisime värket kodumaist hiphopi, mida kõik meie lugejad võibolla kuulnud ei ole. Kindlasti on siin nimekirjas träkke, mis võibolla keskmisest suuremate räpifännide playlist’is juba ammu sees, aga ehk leiavad nemadki mõne tuttuue loo. Kindlasti soovitame silma peal hoida ka Hooligan Hamleti Soundcloudi “Estonian Hiphop Finest” playlistilSiin on 10 uut träkki Eesti hiphopis, mida sa (võibolla) kuulnud ei ole.

 

1. Gringo – Ellab

 

2. Skidoo X Roki X Fofkin – Kireori

 

3. WST – Kogu maailm

 

4. Stupid F ja Sim Kares – Inspiratsioon

 

5. 5LOOPS – Suvaline vidin

 

6. Kozinak – Tupiktänava lapsed

 

7. SEBO5 – Paffkroonika

 

8. Käärkäsi x Fanta Stika

 

9. Manipulated Mindz feat. Fanta Stika – Hoian Pilgu Mujal

 

10. R.V ja Rom – Midagi muud

 

Lisaks nendele kümnele träkile tahaksime selle nimekirja otsa lisada ka ühe viisaka boonusloo. Träkk võidab ilmselt kõigi südamed hoopealt, selles me ei kahtlegi. Kõnealune šedööver võiks ju lennata sama kõrgelt nagu #pärnumaarannas. Olgu kuidas on, hoiame kuttidele pöialt ja ootame uut kraami.

 

BOONUS! Number 10 – 50 tonni näkku

 

 

comments powered by Disqus