adidas by Stella McCartney: 2017 kevad-suvi läbi KITH elustiilibrändi kaamerasilma

adidas by Stella McCartney on esimesest koostöökollektsioonist alates olnud üks modernsemaid ja naiselikumaid collab’e, mida võiks ette kujutada ja hooaeg hooaja järel ei vea Stella naisi alt.

Briti moedisainer Stella McCartney muudab ka kõige sportlikuma lõike meeldivalt naiselikuks ja eelnevatele kollektsioonidele sarnaselt iseloomustab 2017. aasta kevad-suvisel hooajal seda reeglite murdmine spordirõivaste maastikul. Adidase tehnoloogia kombineerimine McCartney mängulise maitsemeelega on taaskord tulemuseks toonud värvika kollektsiooni ja kui keegi suudab panna naisi jõusaalis või jooksurajal musta või halli asemel hibiskuse-roosat, sidruni-kollast või neoon-oranži kandma, on see just tema.

Tšeki KITH elustiilibrändi poolt valminud editorial’it!

adidas by Stella McCartney: 2017 kevad-suvi läbi KITH elustiilibrändi kaamerasilma adidas by Stella McCartney: 2017 kevad-suvi läbi KITH elustiilibrändi kaamerasilma adidas by Stella McCartney: 2017 kevad-suvi läbi KITH elustiilibrändi kaamerasilma adidas by Stella McCartney: 2017 kevad-suvi läbi KITH elustiilibrändi kaamerasilma adidas by Stella McCartney: 2017 kevad-suvi läbi KITH elustiilibrändi kaamerasilma