AirMaxMonth kulmineerub täiesti uue jalatsiga – Nike VaporMax

Käes on paljude inimeste lemmikjalatsi Nike Air Max’i 30. juubel ja selle tähistamiseks on Nike kuulutanud märtsi Air Max’i kuuks, mis kulmineerub 26. märtsil, ametlikul Air Max’i päeval. Terve kuu jooksul on reliisitud palju ägedaid Air Max’e ja üle maailma toimuvad ketsipoodides suured eriüritused.

 

Juba sellel nädalal ilmub eelmisel aastal Air Max’i päeval nö tagasi kutsutud Jaapani ketsipoega Atmos koostöös valminud Elevandi mustriga toss Nike Air Max 1 “Atmos”, mis on ilmunud ainult ühe korra 2006. aastal ja, mida ketsipead ammu tagasi ootavad. Põgusa ülevaate erinevatest reliisidest sellel kuul tegime kuu alguses.

Kõige olulisem asi nendel juubelipidustustel on Nike VaporMax – kets, mis paneb “ooo” sõnasse “innovatsiooon”. Ma olen seda nalja tegelikult teinud juba, aga las ta jääb. Ja see imeloom näeb ilmavalgust juba märtsikuu lõpus. Tossu teeb imeliseks see, et neid kandes, istub su jalg ainult õhu peal ja mitte millegi muu. Sokilaadne FlyKnit pealis on kinnitatud otse õhkpatjadele. Vahelt on kadunud kõik võimalikud materjalid, mis õhkpatju siiamaani kaitsnud on.

 

AirMaxMonth kulmineerub täiesti uue jalatsiga - Nike VaporMax

 

VaporMaxi arendamisse on pandud suur aeg ja energia. Tegemist on ilmselt ühe testituma jalanõuga, mis eales loodud. Tegelane pidi läbima kõikvõimalikke katseid, mis tagaks tema stabiilsuse ja vastupidavuse erinevates olukordades. Kui kõik testjooksud ühte jutti laduda saame jooksu kogupikkuseks 5 ringi ümber maakera. True story!

 

AirMaxMonth kulmineerub täiesti uue jalatsiga - Nike VaporMax AirMaxMonth kulmineerub täiesti uue jalatsiga - Nike VaporMax

 

Ketsi üheks omapäraks on veel see, et ta on unisex – puuduvad naiste ja meeste suurused. Amazing! See on asi, mis on ka varem juhtunud, aga siiski väga haruldane nähtus.

 

AirMaxMonth kulmineerub täiesti uue jalatsiga - Nike VaporMax

 

Ametlikult on tossu globaalne reliisikuupäev 25. märts. See on päev, mil toss nii Ameerikas kui ka igalpool mujal välja tuleb. Oleme väga põnevil.

Allikas: sneakernews.com