Sajandi giveaway! Võida endale paar Nike VaporMax tosse

Nike aasta suursündmus Air Max’i 30. sünnipäevakuu on lõpule lähenemas. Meil on Hamleti lugejatele veel üks pisike üllatus varuks, et suurejoonelistele juubelipidustustele joon alla tõmmata. Me ei tee loosimisi tihti, aga kui me teeme, siis me anname koostöös Nike esinduskauplustega ära ühe paari 26. märtsil ametlikult maailmas ilmavalgust näinud täiesti uusi Nike VaporMax tosse suurus US10/EUR 44.

Sul on ainulaadne, erakordne, das megahyper unreal võimalus võita endale kets, mis esimesel päeval globaalselt täielikult välja müüs! Poodides üle maailma on alles täpselt 0 paari. Mitte ühestki Berliini, Pariisi, Los Angelese ega Tokyo ketsipoest ei saa neid enam osta. VaporMax oli Nike viimase aja üks edukamaid reliise ja sinul siin Ida-Euroopa tagumises nurgas on võimalus see toss endale saada ja täiesti TASUTA!

Selleks, et toss endale võita:

  1. Hakka Facebookis Hooligan Hamleti sõbraks vajutades meie lehele “Like”
  2. Hakka Facebookis Nike esinduskauplused sõbraks vajutades “Like”
  3. Otsi Hamleti Facebookist üles loosi pilt ja kirjuta pildi kommentaaridesse suurte tähtede ja ühe sõnaga, mida Air Max sinu jaoks sümboliseerib (näiteks: MUGAVUST; REVOLUTSIOONI; LAPSEPÕLVE; jne) 
  4. Jaga pilti ka oma sõpradega

Loos läheb käima 28.03 ja lõpeb 07.04 kell 12.00! Võitja teeme teatavaks Hooligan Hamleti Facebooki lehel.

Head loosiõnne!

Sajandi giveaway! Võida endale paar Nike VaporMax tosse