Sony tutvustas oma kaamerate uut lipulaeva Sony a9

Sony teeb hetkel tehnoloogiavaldkonnas suuri lükkeid ja suured lükked on meie teema. Keskendume kaamera sektsioonile, kus just mõni nädal tagasi tehti teatavaks, et USA turul vahetatavate objektiividega täiskaader kaamerate segmendis möödus kõnealune bränd kaameratööstuse legendist Nikonist. See saavutus teeb Sonyst number kaks kaameratootja kohe Canoni järel. Sonyle on aasta 2017 olnud juba väga edukas. Esimese kvartaliga on müüdud üle 20% rohkem täiskaader kaameraid kui eelmisel aastal. Värskelt avaldatud uus mudel Sony α9 ei tee olukorda ei Nikonile ega ka Canonile lihtsamaks. Otse vastupidi.

 

 

Uus mehaanika vaba α9 teeb nii palju asju, mida tema konkurendid teha ei suuda. Tehnilistesse detailidesse laskumata on masin erakordselt vaikne, vibratsiooni vaba, liikuvate objektide pildistamisel on level püüdmatus kauguses ka Sony enda eelmistele kaameratele, rääkimata konkurentidest ja loomulikult kõige olulisem – innovaatiline täiskaader CMOS-sensor.

Kui sinu jaoks on see jutt liiga tehniline, siis tähtis on teada seda, et uus Sony α9 on erakordselt hea liikuvate objektide pildistamisel, mis teeb sellest ideaalse tööriista fotograafile, kes jäädvustab sporti või liikumist üldisemalt. Suuri muudatusi on tehtud ka videofilmimise võimalustes ja kaamera on jätkuvalt “go to” koostööpartner ägedate videote filmimiseks nii räpparile kui ka abiellujale. Kaameral on palju uuendusi aku vastupidavuses (lõpuks!), nupunduses ja ka interface‘s.

 

 

Kaamerat saab osta Sony sõnul juba lähiajal ja hind lendleb 4000 € ümbruses. Kõik olulise info uue mudeli kohta saad kätte Sony kodulehelt. Kõik emotsionaalse saab kätte järgmistelt piltidelt.

 

Sony tutvustas oma kaamerate uut lipulaeva Sony a9Sony tutvustas oma kaamerate uut lipulaeva Sony a9 Sony tutvustas oma kaamerate uut lipulaeva Sony a9 Sony tutvustas oma kaamerate uut lipulaeva Sony a9

Täägid: