Star Wars: The Last Jedi treiler ei anna väga palju vastuseid

Vaata, selle Star Warsiga on lood nii, et kui “The Force Awakens” välja tuli, siis oli äge, sest nii kaua polnud keegi uut Tähesõdade filmi näinud. Siis aga tuli “Rogue One” ja see oli selline enamvähem okei film, aga alles eelmine aasta oli üks Star Warsi film ju… Ahjaa, sel aastal ilmub ka veel üks! Ja järgmisel aastal ja ülejärgmisel ja…

Olgu, veel on vara öelda, millisel hetkel see tüdimus peale tuleb, aga fakt on, et “Star War: The Last Jedi” on selle aasta üks suurimaid filme ning detsembris linastuva teose esimene õrritav treiler on nüüdseks juba mõnda aega interentis tiirelnud, seega viskame pilgu peale:

Mida ütleb kiire analüüs? Noh, me teame, et Luke Skywalker õpetab Rey’le, kuidas jedi olla. Või siis lihtsalt äge kakleja, sest Luke’i sõnul on jedidel (kuidas kurat seda sõna emakeeles käänata?) aeg surra. Lisaks sellele on olemas üliimal klišeeline jedide (päris ausalt, nagu) “Ma näen valgust ja pimedust” mumbojumbo ning teame ka, et Kylo Ren lööb oma maski katki, mis tähendab, et me tõenäoliselt näeme Adam Driveri nägu tunduvalt rohkem kui eelmine kord. Liidame siia juurde veel plahvatused, R2D2, kosmoselahingud, Millenium Falconi ning meil on Star Wars (kolmas aste on küsimärgid ning neljas on kasum).

“The Last Jedi” jõuab kinodesse selle aasta destembris.